Home

VESTI

Ulaznice za Exit skuplje od 1. jula

No Comments EXIT

Ulaznice za Exit skuplje od 1. julaUlaznice za jedanaesti Exit poskupeće 1. jula, kada će redovna cena četvorodnevne ulaznice iznositi 10990 dinara.

 

Promotivne ulaznice po aktuelnoj ceni od 6490 dinara skoro su rasprodate. Ulaznice su skoro rasprodate i u Velikoj Britaniji, a ove godine za Exit vlada veliko interesovanje u Holandiji, iz koje u Novi Sad ove godine stiže preko 1000 posetilaca.

 

Na jedanaestom Exitu se očekuje i preko 10.000 posetilaca iz regiona Jugoistočne Evrope.

 

U prodaji su i ulaznice za svaki od četiri dana Exit festivala. Cena ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak 8. jul, kada na glavnoj bini nastupaju Bad Brains, LCD Soundsystem, Mika, DJ Shadow, iznosiće 2990 dinara. Ova cena važiće i za drugo festivalsko veče kada na binama Exit festivala nastupaju dugo očekivani Placebo, The Horrors, Ricardo Villalobos, Moderat live, Does It Offend You Yeah?, Behemoth i mnogi drugi. Ulaznice za subotu 10. jul iznosiće 3490 dinara, kada će zvezde glavne bine Klaxons, Röyksopp i Missy Eliot, dok će za nedelju 11. jul, kada na Main Stage izlaze Pendulum Live, Faith No More i The Chemical Brothers cena ulaznica iznositi 3990 dinara.

 

 

 

Cena dnevnih ulaznica na tvrđavi biće skuplja na dan festivala.

U prodaji je i ograničen broj promotivnih ulaznica za srednjoškolce po ceni od 4990 dinara. Za sve koji žele da dožive Exit sa najatraktivnijih lokacija na tvrđavi, u prodaji su VIP ulaznice, u limitiranom broju po ceni od 25 000 dinara, u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu.

Ulaznice mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.
 
Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti The Chemical Brothers, Faith No More, Mika, Missy Elliott, Placebo, David Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Röyksopp Ricardo Villalobos, Behemoth, Crystal Castles, The Exploited, Klaxons i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

 

 

 

 

 

 

Više informacija:

www.exitfest.org