Home

VESTI

Ulaznice za EXIT po promotivnoj ceni još deset dana!

No Comments EXIT

Ulaznice za EXIT po promotivnoj ceni još deset dana!Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 6 990 dinara do ponedeljka, 9.jula. Već u utorak, 10. jula ujutru, cena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 10990 dinara.

    

Ponedeljak, 9. jul biće i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa studentskim i srednjoškolskim popustom, tj. do tog datuma studenti i srednjoškolci će moći da kupe paket ulaznica po ceni od 5 490 dinara. Ulaznica za Exit Village može se kupiti po ceni od 2 600 dinara na sajtu exitfest.org.

     

Zamena vaučera za narukvice za kupce ulaznica će se obavljati na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamena počinje u utorak, 10. jula.

Dnevne ulaznice za festival dostupne su po cenama od 3290 dinara za četvrtak, petak i nedelju, tj. 3490 dinara za subotu, a ove cene važiće sve do početka EXIT festivala. Na dan početka festivala, u četvrtak, 12. jula, dnevne ulaznice će poskupeti i moći će da se kupe samo na ulazima na Exit festival.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 6 990 dinara su u Novom Sadu dostupne u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu, Knjižari Bulevar Books i knjižari Serendipiti na SPENS-u;  u Beogradu ulaznice mogu da se kupe u UŠĆE Shopping centru, na blagajni Doma omladine, u Bilet Centru, kao i na blagajni Beogradske Arene.  Ulaznice su dostupne i u filijalama Erste banke i u Corner Shop-ovima u celoj Srbiji, kao i online, preko sajta Gigstix.com.

Ulaznice za studente i srednjoškolce po ceni od 5 490 dinara mogu da se kupe  u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu i UŠĆE Shopping centru u Beogradu.

Trinaesti EXIT festival održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

 

 

 Ulaznice za EXIT po promotivnoj ceni još deset dana!

Ulaznice za EXIT po promotivnoj ceni još deset dana!

 

 

ČUVAJTE SE FALSIFIKOVANIH ULAZNICA ZA EXIT!
Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, apelujemo na posetioce da ulaznice za Exit 2012 kupuju na zvaničnim mestima za kupovinu ulaznica.

Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na Exit sa njima neće biti moguć jer je isključivo validna naša baza podataka. Podaci iz naše baze moraju da se poklapaju sa bar kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće.