Home

VESTI

Ukljuci se

No Comments EXIT

Exitfest.org i MyExit.org pozivaju vas da pišete o svojim omiljenim Exit 08 izvođačima, da sa nama i ostalom publikom podelite vaše muzičko znanje, i na kraju, ali ne manje važno, da osvojite vredne nagrade.

Lista izvođača je sve šira, najavili smo već dosta bendova i disk džokeja o kojima sigurno i vi imate šta da kažete. Možda ste bili na nastupu nekog od njih, možda ste veliki fan nekog benda ili DJ-a o kome znate puno. Napišite blog o njima, o Exitu ili nekom drugom festivalu, o koncertima ili muzičkoj sceni uopšte i vaš tekst se lako može naći na glavnoj stranici našeg sajta.

Želimo da festivalskoj publici, na festivalskom sajtu, damo prostor da pišu o bendovima ili muzici koju vole. Iz njihovog ugla. Ugla festivalske publike, fana čiji smo ukus pogodili ili jednostavno nekoga ko o muzici želi i ima šta da kaže.

Na home page exitfest.org u delu "MyExit.org Presents", postavljaćemo najbolje potpisane tekstove koje pišete kao blog na MyExitu i na kraju sastaviti flajer za ovogodišnji Exit samo od tekstova o izvođačima koje ste vi pisali. Najbolji tekst osvojiće ulaznicu za ovogodišnji festival, majicu i torbu, tekstovi koji budu drugi i treći doneće autorima ulaznice za Exit 08, a oni autori čiji tekstovi budu na nekom od 4. do 10. mesta osvojiće festivalsku majicu. Svi autori tekstova koji se nađu na flajeru za Exit 08 dobiće VIP propusnicu (kao dopunu ulaznici ili akreditaciji).  

Nagrađivali smo autore najzanimljivijih pitanja, street art umetnike, autore najzanimljivijih blogova… Sada želimo da nagradimo sve vas koji pišete o muzici i koji tako doprinosite našoj ideji da se publika mora čuti. Na obostrano zadovoljstvo.

Ovo je još jedan od načina na koji se možete uključiti u život Exit festivala, dati svoj doprinos stvaranju imidža vašeg i našeg Exita. Preko stranice Exit Media možete pronaći svoj Exit medij i pridružiti se i drugim online aktivnostima Exita. Uključi se!

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org