Home

VESTI

The Chemical Brothers – Više od flerta

No Comments EXIT

The Chemical Brothers - Više od flertaDa ono što se desilo između publike u Srbiji i The Chemical Brothers u Beogradskoj areni 2007. godine nije bila samo veza za jednu noć, dokazuje to što nam se ove godine vraćaju plus to što smo jedan od samo tri festivala koje će posetiti ove godine. Zauzeti su drugim poslovima, šapuće se da prave novi materijal, da rade na sebi… Ali nas nisu zaboravili.

15 000 duša na koncertu The Chemical Brothers u Beogradskoj Areni, održanom 13. jula 2007. nije znalo šta ih je snašlo. Gora se tresla, ali nije se rodio miš, već su njom koračali mamuti elektronske muzike. Kad su otišli nama je zujalo u glavi i zuji nam još uvek.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=FUM4Ee3HHE8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
The Chemical Brothers – Više od flerta
 

Tom i Ed obećali su da će ove godine iz rukava izvući nešto specijalno i pozvali nas da se pripremimo za najbolji njihov nastup do sada, ali publika već dobro zna da svu svoju energiju ulažu upravo u nastupe uživo, koji su osim za uši uvek nezaboravni doživljaji i za druga čula.

Ne prebacujte program jer nas uskoro očekuje više informacija o nastupu The Chemical Brothers na Exitu, o tehničkim detaljima i ostalim pikanterijama…

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org