Home

VESTI

Revolution festival za 6 dana u Temišvaru

No Comments EXIT

Odbrojavanje je počelo! Revolution festival za 6 dana u Temišvaru! Kapije četvrtog po redu R:EVOL:UTION festivala za nekoliko dana ponovo će biti otvorene za ljubitelje dobre muzike, najrazličitijih vrsta umetnosti i pravog karnevalskog doživljaja.

Od 31. maja do 2. juna R:EVOL:UTION će poželeti dobrodošlicu svima na magični festival sa posebnom energijom koji će biti održan u bajkovitom Muzeju sela u Temišvaru.

Jedinstveni park prelepe prirode biće pretvoren na 72 sata u zonu neprekidne zabave protkane umetnošću, zabavnim radionicama i sportskim aktivnostima, dnevnim zabavama i mnogim drugim avanturama na više od 10 festivalskih bina i zona.

Neki od najistaknutijih izvođača današnjice predstaviće se na glavnoj, Music Guru bini. Među njima su Gogol Bordello, Dub Fx, Wilkinson, Filatov & Karas i mnogi drugi. Rejveri će uživati u poznatim trakama elektronskih magova kao što su Nicole Moudaber, Raresh, Marko Nastić, Ion Ludwig (live), Herodot i mnogi drugi na Electric Apex bini, kao i na čuvenom jezeru u sklopu festivala na kojem će biti održane after žurke.  Ljubiteljima gitarskog zvuka i metalcima biće predstavljen najraznovrsniji program do sada na Xtreme zoni na kojoj će nastupiti  Mortiis, Grade 2, Dordeduh, The Hellfreaks i drugi.

Lunatica je festivalski svet čuda, mesto za radost i dramu, muziku i preformans, devojke koje lete po prostoru, neverovatnu burlesku… Organizovan je u saradnji sa Continental drifts, timom koji stoji iza Shangri La zone na čuvenom Glastonbury festivalu, Chris Tofu koji je nedavno dobio MBE od kraljice biće domaćin Lunatike, uz koga će nastupiti impresivni sastavi kao što su Swingrovers, Karpov Not Kasparov, Mes Quins, The Circus Brothers, Count Bassy, Fanfara Transylvania, The Hypnotunez, Travie Circus, Aualeu cirkus, impersonatori Miss Monroe i Mr. Bean i ska punk atrakcija iz Srbije, kao šlag na tortu, bend Mamurlook. No Average Groove predstavlja još jednu zonu pod okriljem neprikosnovene Glastonbury ekipe. Na ovom mestu širiće se zvuci čistog bass-a koji dolazi pravo iz Bristola.

Gaia Trance zona biće stecište najinteresantnijih DJeva iz Srbije i Rumunije ali i jedna od najinteresantnije dekorisnanih zona. Kako i priliči ovom muzičkom pravcu, čudesni fluo ukrasi upotpuniće trance atmosferu.

Zona umetnosti predstaviće lokalne umetnike, članove Barake, koje će posetioci imati priliku da vide i tokom samog umetničkog čina.

Za one koji uvek i svuda vole da šopinguju, prvi put na festival organizovana je Artisans’ Bazaar zona koja će predstaviti prelepe, unikatne, ručno izrađene proizvode.

R:EVOL:UTION je festival na koji možete povesti decu i ljubimce. Svi su dobrodošli. Najmlađi će imati svoju zonu, čudesno mesto za zabavu i igru tokom dana, odrasli će takođe moći da pronađu različite vrste zabave tokom dana kao što su razne radionice, a Food zona ponudiće pregršt kvalitetne i ukusne hrane. Posle svega ovoga, posetioci ostatak dana mogu provesti u Chill zoni gde se mogu odmoriti do večernjeg provoda, družiti se uz društvene igre ili jednostavno dremnuti i prepustiti se čarima prirode.

Za ljubitelje potpunog festivalskog iskustva, kamp će biti idealan izbor. Kamperima će biti obezbeđeni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lokeri, besplatan Wi-Fi, električne stanic za punjače, prirodan hlad, kao i dostava hrane do samih šatora.

Više od 200 muzičkih i umetničkih sastava iz preko 40 zemalja širom sveta će nastupiti na R:EVOL:UTION festivalu u Temišvaru od 31. maja do 2. juna. Pored trodnevnih festivalskih ulaznica po ceni od 4500 dinara i festivalskih paketa po ceni od 4990 dinara, koji obuhvataju trodnevnu ulaznicu za festival i kamp, dostupne su i jednodnvne ulaznice po ceni od 2800 dinara na prodajnim mestima Gigstix mreže i na sajtu www.gigstix.com.

 

Tags: ,