Home

VESTI

REVOLUTION Festival: 3 dana non–stop programa

No Comments EXIT

REVOLUTION Festival: 3 dana non–stop programaREVOLUTION Festival se produžava na tri dana sa non-stop programom!

  

Spektatularno zagrevanje pred EXIT festival biće održano na trećem izdanje REVOLUTION festivala od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupljajući ljubitelje svih vrsta muzike i festivalskog iskustva.

  

Nakon prošlogodišnjeg izdanja, koje je okupilo više od 15 000 posetilaca u Muzej sela, Revolution festival ove godine nudi jedan dan dodatno, sa dvadesetčetvoročasovnim festivalskim iskustvom. Novi format festivala će uključivati radionice za sve uzraste, zonu za igranje dece i odraslih, panele, cirkuske predstave, afterpartije i mnogo drugih zanimljivih iskustava.

 

Dvadeset i pet izvođača su već objavljeni na više od sedam stejdževa i zona. Hit kolektivi Rudimental (DJ set) i Sigala, metal ikone Eluveitie, publici omiljeni povratnici Dubioza Kolektiv i legendarni DJ- evi Dubfire i Lee Burridge će predvoditi impresivan line up Revolution festivala! Koncertne zone će biti sastavljene od Music Guru mejn stejdža i Xtreme zone, gde ćemo imati priliku da uživamo u spektakularnim koncertima bendova Dubioza Kolektiv (BiH), Eluveitie (CH), legendarnog GBH (UK), Infected Rain (MOL), Bleed Someone Dry (ITA), Last Hope (BUL) i mnogih drugih bendova širom sveta koji će uskoro biti objavljeni. Ostali rumunski i regionalni bendovi koji će takođe nastupati su Macanache si The Putreds, Alternosfera, Suie Paparude, BAB, All Friends Band, itd.

 

 

 REVOLUTION Festival: 3 dana non–stop programa

REVOLUTION Festival: 3 dana non–stop programa

 

 

Elektronska muzika će biti zastupljena na čak četiri bine i zone, počevši od Music Guru mejn stejdža koji će ugostiti fenomenalni Rudimental (DJ set) i Sigalin izvanredan karnevalski šou! Ljubitelji elektronske muzike će imati priliku da plešu do iznemoglosti uz višečasovne setove Dubfire i Lee Burridge. Partneri Revolution festivala, čuveni rumunski festival elektronske muzike Sunwaves će se predstaviti sa svojim rezidentima Premiesku live, Priku, Mahony, Dobrikan i mnogi drugi koji će uskoro biti objavljeni. Za ljubitelje Drum'n’Bass zvuka nema potrebe posebno predstavljati legendarnog LTJ Bukem- a kome će se pridružiti legendarni britanski duo Delta Heavy! Rumunski duo Gojira & Planet H će dovesti Music Guru mejn stejdž do tačke ključanja, a DJ K – lu će nam postaviti potpuno novu muzičku perspektivu. Rejv će biti nastavljen na Gaia Trance zoni a jungle mania se nastavlja na Drum'n’Bass stejdžu.
 
Continental Drifts, organizatori koji stoje iza čuvenog Glastonberijevog Shangri- La Hell stejdža, u saradnji sa Revolution festivalom vam predstavljaju zonu LUNATICA Revolucionarni Grad – opština ludila, različitih umetničkih zona, dnevnih i nocnih cirkuskih predstava. Lunatica će takođe u imati čak četiri muzičke bine, Zion love rege zonu koja tradicionalno donosi najpozitivniju energiju na festivalu, Cubalkan, gde će posetioci imati priliku da osete pravo srce Kube I da uživaju u energičnim latino rigtmovima do ranih jutarnjih časova, Scart i Continental Drifts.

 

 

REVOLUTION Festival: 3 dana non–stop programa

REVOLUTION Festival: 3 dana non–stop programa

 

 

Early-Bird ulaznice su dostupne od danas i u Srbiji!
 
Na svega 140 km od Novog Sada iz Beograda, 50 km od Vršca, Zrenjanina, Kikinde i mnogih pograničnih mesta nalazi se živahni grad na uspavanoj reci, Temišvar, grad Revolucije. Osim dobro poznatog velikog broja raskošnih parkova, spa centara i kulturno – istorijskih zdanja, Temišvar je u poslednjih nekoliko godina poznat po velikom broju festivala.
 
Do sada se putem Exit akcije 1 karta 4 festivala prijavilo preko 3000 posetilaca. Early bird ulaznice se nalaze u prodaji od danas, 27. marta na svim prodajnim mestima Gigs Tix mreze kao i na sajtu www.gigstix.com, po ceni od 2199 dinara. Za vise informacija o festivalu i turistickim paketima pratite objave na sajtu i fejzbuk stranici festivala.