Home

VESTI

Repetitor besplatno na Exitmusic.tv

No Comments EXIT

Repetitor besplatno na Exitmusic.tv

Prvi album benda Repetitor pod nazivom „Sve što vidim je prvi put“ biće objavljen na Exitmusic.tv, u ponedeljak 1. marta, i svim posetiocima ovog sajta biće dostupan za besplatan download.

Repetitor će biti četvrto ime Exit online etikete, pored Obojenog programa, E-play, i Marka Nastića, koje omogućava besplatno skidanje albuma, a čija su izdanja do sada skinuta preko 50 000 puta.

Repetitor predstavlja jedan od najzanimljivijih novih bendova koji su brzo osvojili publiku svojom energijom i neposrednošću. Njihov prvi singl „Ja“, koji je objavljen na kompilaciji „Jutro će promeniti sve?“, proveo je pet nedelja na prvom mestu liste domaćih singlova Radija B92.

 

Repetitor besplatno na Exitmusic.tv
Repetitor besplatno na Exitmusic.tv
 
 
Nastupali su u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Skoplju, Banja Luci, Strugi, Novom Sadu… Repetitor je 2007. godine osvojio Art&Music u Puli,  regionalni muzički fetival posvećen nepoznatim mladim bendovima – prvi put glasovima žirija i publike.  „Sve što vidim je prvi put“ je njihov debitantski album koji je izdat u oktobru 2008. godine u saradnji sa Digimediom i Odličnim Hrčkom.

EXIT label je prva srpska online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije muzike, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom  kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Online izdavaštvo Exit festivala otvara mogućnost za predstavljanje muzičara publici širom sveta putem Interneta, kao i pomoć u nastupima, medijskom predstavljanju i građenju imidža na svetskom tržištu.

Postojeće znanje i iskustvo, infrastrukturu i promotivne kampanje Exit festivala, Exit label će iskoristiti za predstavljanje zanimljivih i talentovanih muzičara, a u narednih godinu dana, dva puta mesečno, publika će moći da očekuje nova imena na sajtu Exitmusic.tv.

Exitmusic.tv pored online izdavaštva, publici će ponuditi ekskluzivne muzičke sadržaje. Tokom marta, posetioci će svakodnevno moći da pogledaju snimke koncerata sa svih bina Exit festivala, a među prvim najavljenim imenima su Korn, Mando Diao, Manic Street Preachers, Roots Manuva, Japanese Popstars, Carl Cox b2b Green Velvet i mnogi drugi.

Poseban sadržaj predstavljaće blogovi koji će pisati menadžeri festivalskih bina i koji će posetiocima otkrivati najzanimljivije detalje kreiranja jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi.

Publici će biti predstavljene recenzije albuma, intervjui i zanimljive muzičke vesti, kao i više od hiljadu autora i pesama za besplatan download.

 

 

 

Izvor:

Exitmusic.tv