Home

VESTI

Red na vas…

No Comments EXIT

 Konkurs za izvođače Exit Music završen je, žiri je izabrao više od dvadeset bendova, koji će nastupiti na tri Exit bine, a sada je red na vas.

Pozivamo vas da do ponedeljka, 23. juna izglasate četiri najbolja izvođača od više od 700 prijavljenih na Exit Music portalu. Glasati možete tako što ćete na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. poslati mejl koji će za subject imati ime benda koji vam se najviše sviđa.

Selektorski žiri Exit festivala, koji čine Ante Čikara, jedan od osnivača izdavačke kuće Search and Enjoy, Srđan Anđelić Mjehur Ubica, kultni voditelj radija B92 i Exit, sastavio je spisak izvođača sa konkursa Exit Music koji će nastupiti na Exitu 08, a imena odabranih i bine na kojima će nastupiti možete pronaći ovde.

Izvođače pozivamo da nastave da kreiraju svoje profile na Exit Music portalu, da postavljaju na njega fotografije, biografije, najave nastupa kao i audio i video snimke. Kao što vidite, Exit Music nije samo način da se zvanično konkuriše za nastup na Exitu, već ćemo se truditi da prijavljenima čiji kvalitet prepozna publika pružimo priliku da obezbede sebi nastup na Exitu, a možda i nešto više od toga.

Osim toga Exit Music je i put ka većem broju ljudi koji još nisu imali priliku da vas čuju. Izvođača koji žele da nastupe na Exitu uvek je više od broja koji predviđa četvorodnevni line-up, a između dva festivala prođe dosta vremena bez mnogo vesti o aktivnostima brojnih izvođača i disk džokeja koji se prijave na naš konkurs. Exit Music portal postaće mesto na kojem će tokom čitave godine oni moći da se oglašavaju, postavljaju vesti o svojim nastupima, informišu se i informišu druge o aktivnostima koje imaju tokom čitave godine.