Home

VESTI

Rasprodate Exit ulaznice u Velikoj Britaniji!

No Comments EXIT

Rasprodate Exit ulaznice u Velikoj Britaniji!

Ulaznice za Exit festival namenjene za Veliku Britaniju i region Zapadne Evrope, kao i sve ulaznice za region Jugoistočne Evrope su rasprodate. Iako je bilo predviđeno da prodaja Exit ulaznica traje duže, ceo kontigent ulaznica rasprodat je već do 2. jula.

Svi posetioci koji nisu stigli do svoje ulaznice za deseti Exit, mogu još uvek da ih pronađu na zvaničnim prodajnim mestima u Srbiji gde se pored četvorodnevnih, još uvek mogu kupiti i jednodnevne ulaznice.

Trenutna cena četvorodnevne ulaznice u Srbiji je 9990 dinara, a u prodaji su i ulaznice za svaki od četiri dana Exit festivala. Cene ulaznica za četvrtak i petak su iste i iznose 3490 dinara, dok ulaznice za subotu i nedelju koštaju po 3990 dinara. Ulaznice za Exit festival u Srbiji se prodaju se u filijalama Erste banke i u Gigstix prodavnicama.

Ako ih bude bilo, ulaznice će na festivalskoj blagajni, na ulazu 2, biti skuplje u odnosu na cene pre početka festivala.

 

Rasprodate Exit ulaznice u Velikoj Britaniji!

 

Mesto u Exit kampu po ceni od 2400 dinara može se kupiti na recepciji kampa od ponedeljka, 6. jula.

Exit i ove godine, uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, beleži rekordno interesovanje van granica Srbije i do početka jula prodato je više od 20.000 ulaznica van Srbije. Ulaznice za deseti Exit trenutno su najprodavanije u Velikoj Britaniji za neki festival van granica te zemlje, a svake godine beleži se rast posete iz udaljenih destinacija kao što su Australija i Severna Amerika. Tokom protekle dve godine, više od polovine posetilaca Exita činili su inostrani gosti koji su u Srbiju došli iz čak 54 različitih zemalja sveta.

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org