Home

VESTI

POŽURI! Najpovoljnije ulaznice za Exit do petka u podne!

No Comments EXIT

POŽURI! Najpovoljnije ulaznice za Exit do petka u podne!Ušteda od 70% uz poklon ulaznicu za Sea Dance! Najpovoljnije ulaznice za Exit samo za najbrže u petak u podne!

U petak 4. decembra, tačno u podne, počinje globalna prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine jedinstveno festivalsko letovanje pod nazivom Exit Avantura.

  

Ulaznice za Exit festival biće dostupne po najboljoj ceni od  5.490 dinara što predstavlja uštedu od čak 70% u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen. Tokom trajanja ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit na poklon dobiće i ulaznicu za Sea Dance festival!

 

Najbrži fanovi koji se u petak, 4. decembra u podne budu ulogovali na www.gigstix.com moći će da rezervišu do četiri četvorodnevne ulaznice po prvoj i najboljoj ceni. Budući da se svake godine na Gigs Tix blagajni u Pariskom magazinu u Novom Sadu stvori red za kupovinu ulaznica, najvatrenije ljubitelje festivala koji dođu u Pariski magazin u petak prepodne, pored prazničnih cena očekuje i prava žurka uz Exit Magic iznenađenja za najbrže fanove! Ulaznice po najpovoljnijim cenama se svake godine rasprodaju za svega par sati, nakon čega cena ulaznice bude viša.

 

 

 POŽURI! Najpovoljnije ulaznice za Exit do petka u podne!

POŽURI! Najpovoljnije ulaznice za Exit do petka u podne!

 

 

Decembarski kupci ulaznice za Exit festival, pored velikih ušteda, automatski postaju članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti, od mogućnosti kupovine najpovoljnijih ulaznica za festival tokom dužeg perioda u odnosu na ostale, preko besplatnih ili ulaznica sa popustom za događaje u organizaciji Exit festivala, pa sve do iznenađenja na samom festivalu pripremljenih samo za Exit Trajb članove!

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=qdBcYUuLyqg|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Exit Magic – Official Trailer for Exit Adventure 2016

 

 

Exit festival biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem  po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula. Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova po čemu je Exit i poznat na svetskoj festivalskoj sceni.