Home

VESTI

“Piti ili biti”

No Comments EXIT

Organizatori festivala EXIT i kompanija "Carlsberg Srbija" najavili su veliku akciju besplatnog prevoza na novosadski festival, u okviru kampanje "Piti ili biti".

Cilj ove akcije je povećanje bezbednosti u saobraćaju, kako bi se smanjio rizik koji nastaje pri vožnji pod dejstvom alkohola.

Kampanja, koja se sprovodi već četvrtu godinu za redom, ove godine biće organizovana u dva navrata – na Green Festu i festivalu EXIT.

Na dan Green Festa (2. jul), biće obezbeđen autobuski prevoz iz najvećih gradova Srbije do Beograda i nazad, za sve dobitnike karata tokom Tuborg Green promocije. U saradnji sa radio stanicom B92, u emisiji "Neviđeno" biće poklanjane karte, kao i poklon vaučeri za taksi udruženja "Pink" i "Lux".

Na EXIT će posetioce voziti čak 68 "Tuborg" autobusa, koji će svakoga dana kretati iz najvećih gradova Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.

Besplatan prevoz obezbeđen je za sve one koji imaju četvorodnevne ulaznice za EXIT. Potrebno je samo da se registrujete na sajtu MyExit, i rezervišete svoje povratne karte.

Za više informacija, posetite sajt festivala EXIT.