Home

VESTI

OTIÅ LO 10.000 ULAZNICA ZA 10. EXIT

No Comments EXIT

Sve ulaznice za deseti Exit po promo cenama rasprodate su u rekordnom roku. U prvih nekoliko sati prodato je čak 10000 ulaznica. Na gigstix.com možete kupiti ulaznice u pretprodaji za 5990 dinara, što iznosi 40 % popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 9990 dinara. Broj ovih ulaznica je ograničen.

Interesovanje za ulaznice za deseti Exit je veće nego ikada ranije i zbog toga su najjeftinije ulaznice prodate u rekordnom roku od 11 minuta, a u prvih sat vremena bilo je teško uopšte pristupiti aplikaciji za naručivanje. Izvinjavamo se svima koji zbog toga neko vreme nisu mogli da pristupe sajtu.

Aplikaciji za kupovinu ulaznica moći ćete da pristupite tako što ćete se registrovati i ulogovati na gigstix.com. Registracija je jednostavna – potrebno je uneti samo mejl adresu i lozinku koju sami smišljate, a nakon što dobijete mejl sa konfirmacionim linkom i kliknete na njega, moći ćete i da se ulogujete i naručite ulaznice.

Ako ste već registrovani i preko sajta gigstix.com ste već kupovali ulaznice (za Tuborg Green Fest ili za neki koncert), aplikaciji pristupate tako što ćete se ulogovati unoseći mejl adresu i lozinku, kao i inače.

Svaki kupac moći će da naruči maksimalno 4 ulaznice. Rok za uplatu ulaznica je 7 dana.

 

ULAZNICE ZA DESETI EXIT U REGIONU

Prodaja ulaznica za deseti Exit festival u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini počinje u ponedeljak, 8. decembra. U Crnoj Gori, Bugarskoj, Makedoniji i u Sarajevu prodaja ulaznica počeće uskoro.

Za najbrže i najvernije fanove u svakoj zemlji obezbedili smo ulaznice po promotivnim cenama.

Ovde možete da pronaÄ‘ete informacije o prodajnim mestima u vašem gradu.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama molimo vas da nam pišete na [email protected]

 

 

 

 

Izvor:

ExitFest.org