Home

VESTI

Ostalo još 1000 ulaznica za Depeche Mode

No Comments EXIT

U prodaji je ostalo još samo hiljadu ulaznica za Tuborg Green Fest, na kojem će nastupiti jedan od najvećih svetskih bendova, Depeche Mode.

Oni koji žele da kupe ulaznice trebalo bi da požure jer je potražnja ogromna, ne samo u Srbiji, već i u Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, a fanovi dnevno naručuju više stotina ulaznica.

Ulaznice za parter po ceni od 2990 dinara, kao i ulaznice za fan pit i za VIP ložu možete i dalje kupiti na gigstix.com. Ulaznica za fan pit košta 3990 dinara, a VIP ulaznica 7500 dinara.

Posetioci sa ulaznicama za fan pit biće najbliži samoj bini, dok će posetioci sa ulaznicama za parter biti iza ograde fan pita, koja će biti postavljena na oko 50 metara od bine.

 

Prvi nastup Depeche Mode u okviru evropske turneje u londonskoj O2 Areni potpuno je rasprodat za samo par dana, a retke ulaznice na crnom tržistu dostižu cenu od 100 do čak 250 funti. Ovakvo interesovanje pokazuje i da je predstojeća turneja grupe Depeche Mode verovatno najveći događaj na svetskoj muzičkoj sceni u 2009. godini.

Depeche Mode su u međuvremenu potvrdili datum izlaska svog novog albuma za 20. april, tačno mesec dana pre njihovog nastupa u Beogradu, a prvi singlovi se očekuju tokom naredne zime.

Jednodnevni muzički festival, Tuborg Green Fest, biće održan u sredu 20. maja na UšÄ‡u u Beogradu. Osim Depeche Mode na festivalu će nastupiti i drugi izvoÄ‘ači koje ćemo uskoro najaviti na exitfest.org

 

 

 

Izvor

exitfest.org