Home

VESTI

Novi hit Dejvida Gete!

No Comments EXIT

Novi hit Dejvida Gete!Najveći hitmejker i producent današnjice, i ovogodišnja zvezda EXIT festivala, Dejvid Geta, mesec dana pre početka Evropskog prvenstva u fudbalu, objavio je zvaničnu himnu ovog takmičenja – „This One’s For You“.

   

Jedan od najvećih superstar DJ-eva današnjice udružio je snage sa mladom švedskom pevačicom Zarom Larson, ali i sa milion fanova širom sveta čiji se glasovi takođe čuju u pesmi.
  

Kampanja snimanja ove himne trajala je nekoliko meseci i preko milion ljubitelja fudbala je snimilo svoj glas, čime će „This One’s For You“ ući u Ginisovu knjigu rekorda kao pesma sa najviše vokala u istoriji!

 

 

 Novi hit Dejvida Gete!

Novi hit Dejvida Gete!

 

 

Geta i Larson će pesmu uživo izvesti na ceremoniji otvaranja Prvenstva koje počinje 10. juna u njegovoj rodnoj Francuskoj. Uz to, njih dvoje će održati i besplatan koncert pod Ajfelovim tornjem 9. juna u Parizu.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=QKqP36nymV4|width=450|height=364{/mgmediabot2}

David Guetta ft. Zara Larsson – This One's For You

(Official Audio) (UEFA EURO 2016™ Official Song)

 

 

„This One’s For You“, himna Euro 2016. puštaće se na početku i kraju svake utakmice i na stadionima i u TV prenosima, a deo pesme u čijem snimanju su učestvovali navijači biće emitovan svaki put kad neko postigne gol.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=_SD58PY0PN8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

DAVID GUETTA to headline EXIT Festival 2016

 

 

Dejvid Geta je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih francuskih muzičara, pa i ne čudi što je baš on izabran za autora zvanične himne prvenstva koje se održava u ovoj zemlji. Čuvenog Getu ovog leta moći će uživo da čuje i domaća publika na Exit festivalu u petak, 8. jula.