Home

VESTI

Nišville Jazz festival na EXITu!

No Comments EXIT

Nišville Jazz festival na EXITu!EXIT festival će ove godine podržati i ugostiti Nišville Jazz festival na Petrovaradinskoj tvrđavi. Sa Nišville – a nam stiže bend Proces koji će nastupiti na Fusion bini u petak, 12. jula i funk jazz sastav Krembou koji će i ove godine nastupiti na Sajmu omladinskog tuizma – Youth Fair, u sklopu zagrevanja za predstojeći EXIT- Get EXITed.

   

Bend Proces iz Niša je ska punk bend koji pleni pozitivnom energijom već više od 15 godina. Kao pravi predstavnici Niša i Nišville – a, obogatiće i upotpuniti Fusion binu svojim zaraznim i veselim pesmama. 
  

Krembou će nam dočarati delić prave atmosfere Jazz festivala. Oni stižu iz jazz grada Niša i zagrevanju za EXIT doprineće sjajnim funk jazz zvukom.
 
Dušan Kovačević, predsednik upravnog odbora EXIT festivala rekao je: "Veoma nam je drago što ćemo ove godine ugostiti i podržati  jedan značajan festival kao što je Nišville. Smatram da je Nišville, kao i EXIT od nacionalne i međunarodne važnosti za Srbiju. Pored promocije muzike, stranih i domaćih izvođača, promoviše i toleranciju, edukaciju mladih, i postavlja bitan stub u izgradnji sistema vrednosti naše zemlje."
 
Ovim povodom, direktor Nišville Jazz Festivala, Ivan Blagojević je izjavio: “Stvaranje brendova u kulturi je težak i mukotrpan posao. Srbija nije tako bogata brendovima da bi ih se lako odricala. Upravo država i lokalna samouprava imaju višestruke koristi od od ovakvih manifestacija kroz indirektno oporezivanje svih onih koji zarađuju oko festivala. I Exit i Nišville promovišu evropske vrednosti kulture i tolerancije predstavljajući svetski priznate izvođače ne zapostavljajući ni svoju tradiciju angažovanjem kvalitetnih domaćih umetnika. Nišville Jazz Festival srdačno zahvaljuje Exit timu na podršci u opstanku Nišville – a i raduje se uspostavljenoj saradnji.“

 

 

 Nišville Jazz festival na EXITu!

Nišville Jazz festival na EXITu!

 

 

Podsećamo da će veliko otvaranje EXIT festivala biti održano u sredu, 10. jula na Main stage-u. Uz neverovatne performanse „Tesla Ante Portas“, svetsku atrakciju- londonsku trupu Arcadia koja u nastupima radi sa strujom, futurističku plesnu grupu Area 51, kao i uz sjajnu trupuAlterNacija, od koje uvek dobijemo nešto novo i drugačije, nastupiće a capella hor- Viva Vox, kao i po nekima najveći svetski producent, kompozitor i gitarista, Nile Rodgers i njegov originalni bend Chic. Na otvaranju festivala nas očekuju performansi koji će se poigrati sa našom maštom, horsko pevanje uz beat box, ali i hitovi koje smo dugo čekali da čujemo uživo.
 
Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, apelujemo na posetioce da ulaznice za Exit 2013 kupuju na zvaničnim mestima za kupovinu ulaznica.

Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na Exit sa njima neće biti moguć jer je iskjučivo validna naša baza podataka. Podaci iz naše baze moraju da se poklapaju sa bar kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće.

Sve informacije o ulaznicama mozete pronaci na ovom linku.

Trenutna cena petodnevne ulaznice iznosi  6990 dinara sve do 9. jula do ponoći, posle čega će dostići finalnu cenu od 11.990 dinara. Jednodnevne ulaznice su u prodaji po ceni od 2990 dinara do 9. jula u ponoć, dok će na dan festivala ulaznice biti skuplje. Ulaznice su dostupne u Novom Sadu na Gigstix prodajnim mestima – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator), kao i onlajn kupovinom preko Gigstix.com ili u Corner šopovima širom Srbije.