Home

VESTI

Nevladine organizacije na Exitu 2010.

No Comments EXIT

Nevladine organizacije na Exitu 2010.Festival Exit i Građanski pakt za jugoistočnu Evropu pozivaju nevladine organizacije iz Jugoistočne Evrope (Hrvatska, BiH, Albanija, Makedonija, Bugarska, Rumunija, Srbija i Crna Gora ) da se dok traje EXIT 10 predstave posetiocima na Petrovaradinskoj tvrđavi.

 

Za predstavljanje na festivalu biće izabrano oko 40 organizacija, u zavisnosti od logističkih potreba i mogućnosti. U izboru organizacija koje će se predstaviti, vodićemo računa o atraktivnost prezentacije i primerenost prezentacije festivalu.
 
Sajam nevladinih organizacija nalaziće se i ove godine u Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, između Rege i Fjužn stejdža. Na ovom prostoru će biti postavljeno oko 30 štandova.

 

Sajam nevladinih organizacija će raditi svakog dana od 18 do 22 časa. Organizacije koje se budu predstavljale na ovom mestu u obavezi su da u navedeno vreme obezbede aktivnost na štandu tokom sva četiri festivalska dana.
 
Organizatori će odabranim organizacijama obezbediti osnovne uslove za rad kao i potrebne akreditacije.

 

 

 Nevladine organizacije na Exitu 2010.

Nevladine organizacije na Exitu 2010.

 


 
Pod osnovnim uslovima za rad podrazumevamo:

    * prostor, štand
    * prostoriju za odlaganje opreme i materijala
    * organizovan prevoz opreme/materijala od jedne kolektivne tačke u Novom Sadu do mesta održavanja
    * dve akreditacije

Razmatraćemo isključivo prijave pristigle elektronskom poštom.
 
Formular za prijavu možete preuzeti sa ove stranice.
 
Prijave slati na e-mail: olja@citizenspact.org
 
Rok za prijavu je 1. jun 2010.

Najkasnije do 10. juna 2010. biće odlučeno koje organizacije će se predstaviti na festivalu, a najkasnije nedelju dana po isteku tog roka sve organizacije koje su konkurisale biće obaveštene o rezultatima konkursa.

 

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org