Home

VESTI

Moj grad

No Comments EXIT

Ako imaš 17, 18 ili 19 godina i živiš u Novom Sadu, Nišu ili Beogradu, Ambasada Republike Francuske, EXIT i B92 te pozivaju da učestvuješ u velikom istraživanju o kvalitetu života mladih u najvećim gradovima Srbije i na taj način osvojiš ulaznicu za predstojeći festival.

Ambasada Francuske, EXIT i B92 su obezbedili hiljadu ulaznica za one koji se potrude i ispune upitnik koji možete skinuti ovde. Popunjen upitnik do petka, 4. jula, pošaljite na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
 
Prvih hiljadu koji ispine upitnik dobiće četvorodnevnu propusnicu za festival. Delimično popunjeni upitnici neće biti uvaženi.

Ove godine po prvi put broj urbanog stanovnistva u svetu prelazi polovinu ukupnog stanovnistva. Organizovanje života u gradovima postaje sve važnije pitanje. Francuska od jula predsedava EU koja je jedinstvena organizovana zajednica u kojoj svojom voljom živi preko pola milijarde ljudi.

 

EXIT je jedinstvena i složena zajednica u kojoj četiri dana zajedno žive desetine hiljada ljudi iz cele Srbije, Evrope i sveta. B92 je pionir u stvaranju internet zajednica u našoj zemlji, ali i najbolji i najpoznatiji proizvod modernog Beograda.

Ambasada Francuske, EXIT i B92 pozivaju one koji će oblikovati urbani život u Srbiji budućnosti da učestvuju u istraživanju o kvalitetu života u tri najveća i najdinamičnija grada u Srbiji i da svojim razmišljanjima doprinesu njihovom harmoničnijem razvoju.