Home

VESTI

Kraljica hip hopa na EXIT-u

No Comments EXIT

Missy Elliot na EXIT-uDa, muzički svet i njeni fanovi čekaju njen novi album "Block Party" zadržavajući dah.

 

Završila je prethodnu godinu pevajući za Haiti, na primer, magazin Rolling Stone stavio je njen album 'Under Construction' među 100 najboljih protekle decenije!

 

Mora da želi da ispromoviše ovaj novi album gostovanjima, jer gospođice i gospodo, Missy Elliot dolazi!

 

Da li postoji medij ili umetnički izraz iz koga je ne znamo? Muzika, filmovi, reklame, posebne prilike… Ova hip-hop umetnica, pevačica, pisac pesama rođena u Virdžiniji, dokazala je da žena može da izazove na dvoboj i pobedi muški svet, što pojačavaju njeni mega-hitovi kao “The Rain (Supa Dupa Fly)”, “Hit ‘Em Wit Da Hee”, “Get Ur Freak On”, “One Minute Man”, “Work It”, i “Lose Control”.

 

Missy Elliot

 Reperka planetarne popularnosti dolazi na EXIT

 

U izazovnom hip-hop svetu, ona je uspela sebi da izgradi ime i postane uticajna, oblikujući muzički izraz drugih izvođača kao što su Aaliyah, 702, Total, Ciara, Nicole Wray i Tweet, rame uz rame sa izvođačem zvanim Timbaland, koji je njen dugogodišnji prijatelj.

 

Missy je treći ženski reper koji je dobio platinasti status, posle Lil’ Kim i Da Brat. Krajnje je vreme da se njeno ime pridruži listi izvođača koji su osvojili Main Stage, a na kojoj su već Wu Tang Clan, Snoop Dog i Cypress Hill. Sedam studijskih albuma daju joj dosta materijala za izbor na ovom nastupu, minimum.

 

Izvor:

Exitfest.org