Home

VESTI

Kraak & Smaak na Exitu!

No Comments EXIT

Kraak & Smaak na Exitu!Fanki bugi vugi zvezde iz Holandije, Kraak & Smaak, donose svoj jedinstveni šmek na glavnu binu Exit festivala u subotu – noć za bugi.

Wim Plug, Mark Kneppers i Oscar De Jong udružili su se davnih dana zbog zajedničke ljubavi prema vinilu i klasičnim fank pločama. 

 

Iz ove ljubavi izrodila su se tri albuma, Boogie Angst, Plastic People, i Electric Hustle, a svaki im je donosio sve više fanova.

Album Plastic People doneo je svima nama hit "Squeeze Me", a njima, osim popularnosti na radio stanicama, i sjajne nastupe na festivalima kao što su Glastonbury, Big Chill i Bestival u UK, Lowlands u Holandiji, Coachella, Ultra Music Festival i Detroit Movement u Americi, i na još mnogim drugim festivalima u Evropi.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=AYeTwfyx0nw|width=450|height=364{/mgmediabot2}
 Kraak & Smaak – Squeeze me
 

Na poslednjem albumu sarađivali su sa seksi talentovanom pevačicom Lex Empress, a tu je i njihov MC Sebastian.

Ako ih već znate svakako ćete biti oduševljeni. Ako ne, samo poslušajte 'Squeeze Me', i reći ćete:"A, pa ja znam ovo, samo nisam znao/la da je njihova stvar! Ovo upisujem odmah na svoju listu izvođača koje moram gledati." Uživajte.

 

 

 

Više informacija o izvođačima možete pogledati na našoj stranici posvećenoj EXIT festivalu , ili na oficijelnoj stranici festivala Exit.