Home

VESTI

Koncerti sa 10. Exita na Exitmusic.tv

No Comments EXIT

Koncerti sa 10. Exita na Exitmusic.tvCeo koncert benda Korn, jedan od nastupa prošlogodišnjeg Exita o kojem se najviše pričalo u proteklih nekoliko meseci, možete gledati na portalu Exitmusic.tv.

 

Ovo je samo prvi u nizu nastupa koje ćete moći da gledate na ovom sajtu, budući da će u narednom periodu biti objavljivani koncerti sa pet najvećih festivalskih bina: Main Stage, Dance Arena, Fusion Stage, Suba Stage i Explosive stage.

Tokom marta možete očekivati gomilu novih Exit koncerata, a uporedo i intervjue sa izvođačima.

 

Neki od njih su Manic Street Preachers, Carl Cox i Green Velvet, Trio Mocoto, Mando Diao, Roots Manuva, DJ Rob da Bank, James Zabiela i Nic Fanciulli, Herbalizer… Tako da, kad vam svrati ekipa, a vama se ne provodi vreme u sastavljanju liste, samo pustite koncert po želji i rešili ste pitanje muzike. Još se i zagrevate za juli.

 

Koncerti sa 10. Exita na Exitmusic.tv

Koncerti sa 10. Exita na Exitmusic.tv

 

Osim koncerata, na sajtu Exitmusic.tv biće predstavljene recenzije albuma, zanimljive muzičke vesti, blogovi menadžera festivalskih bina, kao i više od hiljadu autora i pesama za besplatan download. Da podsetimo, najsvežije izdanje za Exit online etiketu je album benda Repetitor, a pored njega, tu su i Obojeni Program, E-Play i Marko Nastic, aka Fatboy Junior.

EXIT label je prva srpska online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije muzike, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom  kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Online izdavaštvo Exit festivala otvara mogućnost za predstavljanje muzičara publici širom sveta putem Interneta, kao i pomoć u nastupima, medijskom predstavljanju i građenju imidža na svetskom tržištu.

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org