Home

VESTI

Karavan “Burn road to Exit” stize u Beograd 30. juna!

No Comments EXIT

Karavan "Burn road to Exit" stize u Beograd 30. juna!Karavan žurki zagrevanja za Exit festival pod nazivom BURN ROAD TO EXIT, stiže u Beograd u subotu, 30. juna! Za gruv letnje noći u klubu La Folie na Kalemegdanskoj tvrđavi odgovorni su Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Bokee, Marko Vuković i Lea Dobričić.

   

Ulaz na ovu, kao i na sve ostale žurke iz BURN ROAD TO EXIT turneje je simboličan – 1 BURN zatvarač!
  

Na žurci će se održati finale velikog Burn&EXIT nagradnog takmičenja kome još uvek možeš da se pridružiš i osvojiš EXIT VIP PAKET! Sakupi što više zatvarača Burn limenke ili nove Burn 0,5l boce, sam ili sa ekipom, i donesi ih na žurku. Pobednike će odrediti težina prikupljenih zatvarača, koji će biti bodovani po sledećem sistemu: 1g zatvarača boce donosi 1 bod, a 1g zatvarača limenke – 5 bodova.

Četiri pojedinca ili grupe sa najviše bodova, osvojiće po jedan od ukupno četiri EXIT VIP paketa u koji ulaze 4 VIP ulaznice za Exit, smeštaj tokom festivala i prevoz za celu ekipu!

 

 

 Karavan "Burn road to Exit" stize u Beograd 30. juna!

Karavan "Burn road to Exit" stize u Beograd 30. juna!

 

 

Turneja BURN ROAD TO EXIT uspešno je startovala prošlog vikenda žurkama u Novom Sadu i Subotici i trajaće još dva vikenda, do subote, 7. jula. Osim beogradske, poseti i druge žurke jer te na svakoj očekuju vredne nagrade za EXIT festival:

29.06.2012.     Zrenjanin    Letnji bioskop "Garden"
30.06.2012.     Beograd     La Folie, Kalemegdanska tvrđava
06.07.2012.     Niš            Letnja pozornica, Niška tvrđava
07.07.2012.     Pančevo    Gradska plaža na Tamišu

 

Vidimo se na žurkama i Exit festivalu!