Home

VESTI

Kako kupiti ulaznice – EXIT09

No Comments EXIT

 Ukoliko želite ulaznice za deseti Exit po promotivnim cenama u petak, 5. decembra, u podne budite na ovom sajtu i kliknite na link za kupovinu ulaznica.

Aplikaciji za kupovinu ulaznica moći ćete da pristupite tako što ćete se registrovati i ulogovati na gigstix.com. Na sajtu gigstix.com možete se odmah registrovati da biste u petak lakše pristupili aplikaciji za kupovinu ulaznica.

Registracija je jednostavna – potrebno je uneti samo mejl adresu i lozinku koju sami smišljate, a nakon što dobijete mejl sa konfirmacionim linkom i kliknete na njega, moći ćete i da se ulogujete i naručite ulaznice.

Ako ste već registrovani i preko sajta gigstix.com ste već kupovali ulaznice (za Tuborg Green Fest ili za neki koncert), aplikaciji pristupate tako što ćete se ulogovati unoseći mejl adresu i lozinku, kao i inače.

Svaki kupac moći će da naruči maksimalno 4 ulaznice. Rok za uplatu ulaznica je 7 dana.

Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

 

ULAZNICE ZA DESETI EXIT U REGIONU

Prodaja ulaznica za deseti Exit festival u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji počinje u ponedeljak, 8. decembra.

Za najbrže i najvernije fanove u svakoj zemlji obezbedili smo ulaznice po promotivnim cenama.

Ovde mozete da pronaÄ‘ete informacije o prodajnim mestima u vašem gradu.

NAJBRŽIMA ULAZNICE ZA SA 60 % POPUSTA

Za najbrže i najvernije fanove obezbedili smo ulaznice za deseti Exit po promotivnoj ceni od 3990 dinara, što iznosi 60% popusta u odnosu na redovnu cenu – 9990 dinara. Broj ovih ulaznice je ograničen i očekuje se da će biti rasprodate bukvalno za nekoliko minuta.

Ukoliko ne uspete da kupite ove, imaćete priliku da odmah naručite ulaznice po ceni od 4990 dinara. Broj ovih ulaznica takođe je ograničen, a sledeća cena biće 5990 dinara.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama molimo vas da nam pišete na n tix@gigstix.com.

 

 

 

Izvor:

ExitFest.org