Home

VESTI

Jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce

No Comments EXIT

Jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce

Prodaja ulaznica za jedanaesti Exit festival za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara, počinje u petak, 15. januara 2010. godine. Ulaznice će biti personalizovane, i kupovaće se lično u Gigstix prodavnici u Novom Sadu, a broj promotivnih ulaznica je ograničen.

Na ovaj način srednjoškolcima će biti omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Pri kupovini promotivnih ulaznica za srednjoškolce, potrebno je doneti đačku knjižicu i lični dokument sa fotografijom(ličnu kartu ili pasoš). Ulaznice će biti personalizovane, sa imenom, prezimenom i fotografijom kupca i neće biti prenosive na druge osobe. 

Jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce

 

Ulaznice se kupuju lično u Gigstix prodavnici u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svaki kupac pri kupovini će biti fotografisan i dobija vaučer sa kojim će moći da podigne svoju ulaznicu u periodu od 5. do 11. jula na Exit festivalu. Sve detaljne informacije o prodaji i preuzimanju ulaznica za srednjoškolce mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com. 


Ulaznice za jedanaesti Exit festival, koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. godine u prodaji su putem Internet sajta Gigstix.com, po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara, a broj ovih ulaznica takođe je ograničen.