Home

VESTI

Jeftinije ulaznice za Exit još samo danas

No Comments EXIT

Jeftinije ulaznice za Exit još samo danas

Ulaznice po aktuelnoj promotivnoj ceni od 6490 dinara mogu da se kupe još danas. Redovna prodaja ulaznica za festival planirana je od 1. jula, kada će ulaznice iznositi 10990 dinara.

 

Pored velikog interesovanja posetilaca iz Srbije, na jedanaestom Exitu se očekuje i preko 10000 posetilaca iz regiona Jugoistočne Evrope, a ulaznice su skoro rasprodate i u inostranstvu, gde se pored tradicionalno velikog broja britanskih posetilaca očekuje do sada najveća poseta iz Holandije, Australije i skandinavskih zemalja.

 

U četvrtak 1. jula, završava se i promotivna prodaja ulaznica za srednjoškolce koji imaju mogućnost da četvorodnevne ulaznice kupe po ceni od 4990 dinara.

U redovnoj prodaji se nalaze i jednodnevne  ulaznice za Exit. Cena ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak 8. jul, kada na glavnoj bini nastupaju Bad Brains, LCD Soundsystem, Mika, DJ Shadow, iznosiće 2990 dinara. Ova cena važiće i za drugo festivalsko veče kada na binama Exit festivala nastupaju dugo očekivani Placebo, The Horrors, Ricardo Villalobos, Moderat live, Does It Offend You Yeah?, Behemoth i mnogi drugi.

 

 

Još 10  dana do EXIT festivala

Još 10 dana do EXIT festivala

 

 

Ulaznice za subotu 10. jul iznosiće 3490 dinara, kada će zvezde glavne bine Klaxons, Röyksopp i Missy Eliot, dok će za nedelju 11. jul, kada na Main Stage izlaze Pendulum Live, Faith No More i The Chemical Brothers cena ulaznica iznositi 3990 dinara. Cena dnevnih ulaznica na tvrđavi biće skuplja na dan festivala.

Ulaznice mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

 

 

 

 

Više informacija:

www.exitfest.org