Home

VESTI

Jednodnevne ulaznice za Exit festival

No Comments EXIT

Jednodnevne ulaznice

Jednodnevne ulaznice za deseti Exit od 12. maja moći ćete da kupite u ekspoziturama Erste banke i na Gigstix prodajnim mestima.

Jednodnevne ulaznice će na ulazu na festival biti skuplje.

Četvorodnevne ulaznice za predstojeći Exit po pretprodajnoj ceni od 5990 dinara, sa popustom od 40 % u odnosu na redovnu cenu, osim u ekspoziturama Erste banke i na Gigstix prodajnim mestima, možete kupiti i preko online aplikacije na Gigstix.com.

Redovna cena četvorodnevne ulaznice za deseti Exit biće 9990 dinara. Sve ulaznice po promo cenama od 4990 dinara rasprodate su u rekordnom roku.

Broj jednodnevnih i četvorodnevnih ulaznica je ograničen.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama možete nam pisati na [email protected]

Jednodnevne ulaznice za Exit festival

 

U četvrtak, 9. jula, na glavnoj bini nastupaju Arctic Monkeys, Lily Allen, Sub Focus, Caspa i Rusko. Iste večeri na Dance Areni su čuveni DJ dueti Sasha i John Digweed, Steve Lawler i Lee Burridge, te nemački producent Reebot.

U petak, 10. jula, na Main Stage izlaze KoRn i Manic Street Preachers, a dva časa posle ponoći nastupaju drum’n’bass velikani Andy C, DJ Marky i Dynamite MC. Isti dan na Dance Areni eksluzivne „back to back“ setove imaće Richie Hawtin i Dubfire, Heidi i Justin Martin, dok će brazilski producent Gui Borrato nastupiti uživo.

 

U subotu, 11. jula, spektakl na glavnoj bini napraviće legende Moby, Kraftwerk, Patti Smith, drum’n’bass duo Fabio i Grooverider… Etienne de Crecy će na Dance Areni otkriti nesvakidašnju 3D video kocku, a zajedničke setove uradiće Eric Prydz i Adam Beyer, Steve Angello i Sebastian Ingrosso, kao i mlade zvezde Kissy Sell Out i Alex Metric.

U nedelju, 12. jula, na glavnu binu se vraćaju The Prodigy, najtraženiji bend prema izboru publike Exit festivala, kao i kultni engleski bend Madness. Još jedna ikona publike, slavni Carl Cox nastupiće sa čikaškim house doajenom Green Velvetom, a u globalno proslavljenoj Exit Dance Areni zajedničke veštine pokazaće još Darren Emerson i Sander Kleinenberg, te Paul Woolford i Yousef.

 

 

Cene jednodnevnih ulaznica:

za četvrtak, 9. jul     3490 dinara
za petak, 10. jul       3490 dinara
za subotu, 11. jul     3990 dinara
za nedelju, 12. jul    3990 dinara

 

 

 

 

 

Izvor:

ExitFest.org