Home

VESTI

JDX Backstage treći put na Exitu!

No Comments EXIT

JDX Backstage treći put na Exitu!Naš dragi festivalski domaćin, gospodin Jack , krenuo je na petu letnju turneju u okviru koje ponovo dolazi na Exit festival. Autentični američki JDX  truck bar, treće leto zaredom predstavlja kapiju  za specijalnu zabavu i sofisticirani sadržaj koje redovni festivalski posetioci preoznaju kao svoj omiljeni kutak.

   

Na Petrovaradinskoj tvrdjavi, od 12. do 15. Jula, JDX Backstage  nudi specijalan VIP ugodjaj i mogućnost da svoje omiljene izvodjače slušate u intimnoj atmosferi zabave za odabrane.
   

Videćete neka poznata lica u potpuno novim ulogama! Vodeći se principima gospodina Jack-a, predstavićemo mlade, neafirmisane talente i izvodjače koji nagoveštavaju novi talas na domaćoj i regionalnoj sceni, kao i popularne bendove i DJ-eve koji će pripremiti specijalne nastupe i izvodjenja samo za prijatelje Džeka.

 

Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite u festivalskom  rajskom kutku  koji je inspirisan  likom, delom i filozofijom samog gospodina Džeka Denijela koji je bio strastveni ljubitelj dobre muzike i vrhunskog viskija i koji je ostao zapamćen po svom pionirskom i avanturističkom duhu. U JDX-u se susreću stari prijatelji, sklapaju se nova, uzbudljiva poznanstva dok glavne festivalske zvezde uživaju u nesvakidašnjem muzičkom programu i druženju sa fanovima i novinarima. 

 

 

 JDX Backstage treći put na Exitu!

JDX Backstage treći put na Exitu!

 

 
Da vas podsetimo – kroz JDX je prošle godine prošlo nekoliko hiljada posetilaca, a super domaćini glumac Goran Jevtić, TV zvezda Ivon Jafali, pevačica Zoe Kidah, MTV lice Galeb Nikačević Hasci-Jarre i Aida Alilović, TV lice i PR – napravili su svoje žurke o kojima se i danas sa priča.

Na Jack Daniel’s Facebook stranici oživela je aplikacija  JD Music Reporter preko koje Jack fanovi širom sveta objavljuju svoja prava, sirova, iskrena iskustva sa muzičkih koncerata I dogadjaja. Ove autentične priče su ono što muzička iskustva čini legendarnim!

 

 

 JDX Backstage treći put na Exitu!

JDX Backstage treći put na Exitu!

 

 

Pored cele familije Jack Daniel’s vrhunskog viskija, JDX stiže opremljen i dodatnim elementima za  uživanciju i druženje. Chill out lounge, Guitar Hero, Rickgame, stoni fudbal, Black Jack i čitav pokretni bar putuju po festivalima širom Evrope i ovog leta posetiće Pinkpop u Holandiji, Rock Im Park u Nemačkoj, The Werchter Classic u Belgiji, The Prague City Festival u Češkoj, Kazantip u Ukrajini i nezaobilazno – Exit!

Tokom četiri dana Exit festivala bićemo locirani iza glavne bine. Pristup našoj zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. U narednim nedeljama, dobićete kompletne informacije o programu , a u međuvremenu pratite JDX akcije na twitteru – www.twitter.com/JDX_backstage i pridružite se našoj grupi na facebooku – JDX Backsatge at Exit. Jack sprema još iznenađenja za svoje drage prijatelje!