Home

VESTI

Glasajte i osvojite ulaznice

No Comments EXIT

Glasajte i osvojite ulazniceZa najbolji festival na svetu van Velike Britanije, za "Best Overseas Festival" nagradu, EXIT je nominovan i ove godine!

Iz EXIT-a izražavaju veliko je zadovoljstvo to što su već godinama u evropskom pa i svetskom vrhu, jer ovo nije prvi put da su na spisku najboljih festivala.

 

Možete glasati na ovom linku.

 

Ukoliko je za vas Exit najbolji festival pozivamo vas da na ovom linku glasate i podelite sa svetom svoje mišljenje i doživljaj vašeg i našeg festivala, ali i da na taj način konkurišete da osvojite ulaznice za festivale pobednike.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=trw4QCoclLk&p|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Josh Wink @ EXIT Festival 2010

 

 

Za "Best Overseas Festival", nagradu za koju je nominovan Exit festival, možete glasati do polovine oktobra. Posle toga na istom mestu će biti objavljena imena festivala finalista, glasanje se nastavlja, a ko je pobednik konačno ćemo saznati 18. novembra na dodeli nagrada u klubu IndigO2 u Londonu.

Tada će se saznati i imena dobitnika ulaznica za festivale – pobednike. Kao i prethodnih godina, potencijalni dobitnik ulaznica je svako ko učestvuje u glasanju za najbolji festival 2010.

Prethodne tri godine bili smo nominovani za ovu nagradu, koju smo 2007. i osvojili i koja je prošle godine preimenovana u "Best Overseas Festival". Osim nas na listi su veliki svetski festivali kao što su Coachella (SAD), Amsterdam Dance Event (Holandija), Big Day Out (Novi Zeland i Australija), Heineken Open'er Festival (Poljska), Lollapalooza (USA)…

Za nominovane festivale i ove godine putem Interneta glasa festivalska publika iz celog sveta, glasovi publike su jedini kriterijum za izbor, a svi moraju da se registruju kako bi se osiguralo fer glasanje.

U ostalim kategorijama nominovani su festivali koji se održavaju u Velikoj Britaniji – Glastonbury, Reading, T in the Park, Isle of Wight i mnogi drugi. UK Festival Awards održava se sedmi put, a svake godine dodeljuju se brojne nagrade u kategorijama najbolji mali festival, najbolji novi festival, festival sa najboljim toaletima itd.

Stay tuned jer pripremamo neke veoma zanimljive novine, načine da se uključite u kreiranje Exit Festivala, mnogo lepih poklona…

 

 

Izvor:

EXIT