Home

VESTI

Glasaj za EXIT i osvoji ulaznice za omiljene evropske festivale!

No Comments EXIT

Glasaj za EXIT i osvoji ulaznice za omiljene evropske festivale!I ove godine, sedmi put po redu, EXIT festival, nominovan je za „Najbolji veliki evropski festival“, u okviru EFA – European Festival Awards, najuticajnijeg evropskog festivalskog nagradnog takmičenja!
 
EXIT je u borbi za nagradu u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom Tomorrowland, danskim Roskilde, belgijskim Pukkelpop i španskim Primavera Sound. Uključi se u glasanje i doprinesi da EXIT odbrani svoju titulu najboljeg evropskog festivala, a učešćem možeš osvojiti ulaznice za neke od omiljenih festivala širom Evrope!
 

Pored nominacije za EXIT, nakon premijernog izdanja Sea Dance Festivala, i ovaj jadranski festivalski biser je dobio nominacije na Evropskim festivalskim nagradama i to u dve kategorije: za „Najbolji novi festival“, kao i za „Najbolji festival srednje veličine“, te su sada oba festivala u okviru EXIT Avanture u konkurenciji za prestižne festivalske titule!

Ako želiš da EXIT odbrani titulu najboljeg evropskog festivala svoj glas možeš dati ovde, U padajućem meniju odaberi EXIT festival u kategoriji „Best Major Festival“ (prva po redu).

Na istom mestu, možeš glasati i za Sea Dance festival. U padajućem meniju odaberi Sea Dance Festival u kategorijama „Best Medium – Sized Festival“ (druga po redu), kao i „Best New Festival“ (četvrta po redu). Ostavljanjem svojih ličnih podataka, možeš da učestvuješ u nagradnoj igri, koja će možda baš tebi doneti po 2 VIP ulaznice za sve pobedničke festivale!

Takođe, ukoliko si na EXIT avanturi uživao u nastupima Stromae, Queens of the Stone Age, Mighty Oaks i Birth of Joy, možeš za njih glasati u kategorijama za hedlajnera godine – Headliner of the Year (Stromae i Queens of the Stone Age), Newcomer of the Year (Stromae, Mighty Oaks i Birth of Joy), kao i pesma godine – Anthem of the Year (Stromae – Papaoutai)

Glasanje traje do 27. oktobra, a pobednici, koje bira publika iz cele Evrope, zajedno sa EFA žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, biće proglašeni na ceremoniji dodele nagrada na festivalu Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 14. januara 2015.

 

 

 Glasaj za EXIT i osvoji ulaznice za omiljene evropske festivale!

Glasaj za EXIT i osvoji ulaznice za omiljene evropske festivale!

 

 

Exit je u januaru 2014. osvojio nagradu za najbolji veliki evropski festival u 2013. godini na manifestaciji “European Festival Awards” sa 620.000 glasova iz celog sveta, među preko 300 festivala iz 34 države.

EXIT Avantura 2014 ostaće zapamćena kao rekordno izdanje najboljeg evropskog festivala. Preko 260.000 ljudi promarširalo je festivalima EXIT, Sea Dance, i [email protected], beležeći nezaboravne letnje uspomene. Publika EXIT avanture je punih osam dana istrajala u najboljoj zabavi po blatu i pesku, po kiši i suncu, na Tvrđavi i na plaži, u gumenim čizmama kao i u japankama i u kabanicama podjednako kao i u kupaćim kostimima…

EXIT avanturu obeležile su i reakcije izvođača koji su, baš kao što je to bio slučaj prvih godina postojanja EXITa, oduševljeni atmosferom, zabavom i dobrom energijom publike, ostajali i duže nego što su planirali, menjajući rasporede i druge planove, đuskajući na manjim binama, želeći da i sami uživaju još duže u festivalskoj energiji, a svoje impresije EXIT festivalom nisu krili!

Skrillex (VIDEO), koji je ponesen atmosferom na festivalu produžio svoj boravak još puna dva dana, u toku svog nastupa euforičnoj publici je poručio: “EXIT je najbolji festival u Evropi!”. Damon Albarn (VIDEO) bio je vidno raspoložen, silazio je među publiku, dozvoljavao da ga fanovi grle i nose, a nakon nastupa tumarao je Tvrđavom i slikao se sa svojim obožavaocima : “Da sam znao da je ovoliko dobro, došao bih sa Blurom ranije!” Teo Hačkraft iz sastava Hurts (VIDEO) (nakon vrlo emotivnog koncerta poručio je: “Ovo je bilo nešto zaista posebno. Hvala Srbiji na vikendu za pamćenje!” Zvezde Dance Arene, Deep Dish, nakon vrlo uspešnog seta poručili su svojim fanovima: “Vau! Epski provod na EXITu! Volimo vas!” Stari prijatelj festivala Tiga je izjavio: “Teško da može bolje od ovoga!”

Vreme je da EXIT avantura izgradi neke nove uspomene! Glasaj za EXIT i Sea Dance festivale na Evropskim festivalskim nagradama!