Home

VESTI

Fedde Le Grand na Exit festivalu 2011

No Comments EXIT

Fedde Le Grand na Exit festivalu 2011Dance Arena 2011, sve sigurnije, dobija oblik mesta kome nećete moći da odolite: Fedde Le Grand potvrdio nam je nastup na Exitu i pridružio se imenima kao što su Tiga, James Zabiela i Gramophonedzie.

Holandska DJ super zvezda neće ni morati da vam kaže "Put Your Hands Up for Detroit, Novi Sad, Petrovaradin, Exit" jer sigurni smo da će biti ruku i nogu u svakom kutku najvećeg dens flora na svetu.

 

Čovek koji godinama trese podijume širom sveta i Evrope, čovek čiju je muziku Madonna lično koristila za promociju svoje "Sticky and Sweet" turneje, i koga je zamolila da izmiksa hit "Give It to Me" je i čovek koji je pokupio razne bitne nagrade, bio na prvim mestima top lista u Velikoj Britaniji, Španiji, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj…

 

 

 Fedde Le Grand na Exit festivalu 2011
Fedde Le Grand na Exit festivalu 2011

 

"Put Your Hands Up" mu je otvorio vrata u mejnstrim svet, ali on voli i da eksperimentiše sa malo mračnijim, minimal tech-house zvucima, i to radi podjednako dobro kao što pravi hitove. Njegov prvi veliki album "Output" pokazuje koliko dobro zvuči kombinacija hip-hopa, fanka i densa sa imenima kao što su Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am, Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones i mnogi drugi.

"Flying Dutchman" dolazi u Srbiju, ali ne treba da se bojimo. Sve što treba jeste da mu se pridružimo na velikim visinama.

 

 

 

 

Detaljnije info na:

www.exitfest.org