Home

VESTI

Faith No More i DJ Shadow na Exitu 2010

No Comments EXIT

Faith No More i DJ Shadow na Exitu 2010 U trećem talasu potvrda za nastup na EXIT festivalu 2010 najzvučnija imena su Faith No More i DJ Shadow, objavljeno je u sredu kasno uveče na zvaničnom twitteru Exita.

Pored Faith No More i DJ Shadow, Novi Sad 'e posetiti i Bad Brains, Rui Da Silva, The Gaslamp Killer…

 

Za "Main Stage After 2" potvrđeni su: DJ Shadow, Plastician, South Rakkas Crew feat Serocee&Lady Chann, Breakage, London Elektricity, ms Dynamite
Za "Explosive Stage" potvrđeni su Cathedral i Murder.

Poznata su i prva imena muzičara koji će nastupiti na "Suba Stageu": Jonty Skruff & Fidelity Kastrow, PAPERCUTZ, Rui Da Silva, The Gaslamp Killer, Too Young To Love… 

 

Prethodnih nedelja objavljeno je da će od 8. do 11. jula nastupiti The Chemical Brothers, Mika, Missy Elliott, Placebo, LCD Soundsystem, Royksopp, Suicidal Tendecies… Na Festivalu će ukupno nastupiti oko 600 bendova i solista na dvadeset bina tokom četiri dana.

 
 
Faith No More i DJ Shadow na Exitu 2010 
 Faith No More i DJ Shadow na Exitu 2010
 

Ulaznice za EXIT po ceni od 6.490 dinara se mogu kupiti u filijalama „Erste banke“ u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Pančevu i u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Posetioci kupovinom karata dobijaju vaučere koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Preko sajta www.gigstix.com moguće je kupiti ulaznice na tri ili četiri mesečne rate po ceni od 7.990 dinara, a srednjoškolci karte mogu kupiti po promotivnoj ceni od 4.990 dinara u „Gigstix“ prodavnicama.