Home

VESTI

Exit:”Ulaznica-narukvica”

No Comments EXIT

Exit:"Ulaznica-narukvica"Jedna od Exit novina je da ove godine ulaznice nećete morati da nosite po džepovima, novčanicima, ruksacima, da rizikujete da ih izgubite ili da vam ih neko ukrade, jer od ove godine vaša ulaznica za festival biće narukvica.

Vaučere ćete moći da zamenite za narukvice u neposrednoj blizini festivala, tačnije u blizini Lovotursa, od ponedeljka 5. jula do kraja festivala, a detaljne informacije sa mapom biće blagovremeno objavljene, uz ostale važne detalje.

Ulaznica u vidu narukvice je sve popularniji trend, uveliko prisutan na svetskim festivalima, a razlozi su veoma jednostavni – sa narukvicom možete potpuno da se opustite, đuskate, brejkujete, šetate, prilegnete… 🙂

 

Takođe, zbog svega gore navedenog posetioci koji su ulaznice već kupili, dobiće na mejl prijavljen u aplikaciji za kupovinu nove vaučere, jer će se sada jedan vaučer menjati za jednu narukvicu. Da skratimo – dobićete onoliko vaučera koliko ulaznica ste kupili.

Maksimalno nesmetano uživanje posetioca u svim sadržajima festivala jedan je od najvećih prioriteta organizacije. Ako to uživanje podrazumeva i kul narukvicu koju ćete nositi tokom četiri festivalska dana (a verovatno i duže), važan deo misije je ostvaren :-).

 

 

Provod  u kampu

Kao i svake godine, provod u kampu će trajati 00-24

 

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org