Home

VESTI

EXIT: Postani PR lice najboljeg evropskog festivala!

No Comments EXIT

EXIT: Postani PR lice najboljeg evropskog festivala!EXIT, koji je nedavno proglašen za najbolji veliki festival u Evropi, u saradnji sa B92 organizuje konkurs za PR lica festivala, koji je otvoren od 14. do 28. februara.  Pozivamo sve mlade ljude koji žele da rade, da se provedu i da dobiju priliku da se druže iza scene sa svojim omiljenim izvođačima, a radili bi u Beogradu i Novom Sadu, da se što pre prijave!
 
Potrebno je da kandidati govore engleski jezik, da su društveni, pozitivni i ambiciozni, da poznaju, prate Exit festival i muzičku scenu. Posebno se vrednuju veština komunikacije, funkcionalna pismenost i poznavanje rada na računaru. Bira se jedno PR lice za područje Beograda i još jedno za područje Novog Sada.
 

Formular za prijavu dostupan je na sajtu www.exitfest.org ili direktno na linku od 14. do 28. februara, uži krug izabranih kandidata biće pozvan na intervju, a finalni izbor pobednika biće objavljen do 15. marta.

U odabiru PR lica za festival tradicionalno učestvuje i redakcija Radija B92, koja će, zajedno sa organizacijom EXIT festivala, birati one najtalentovanije i pružiti priliku najboljim kandidatima da se dokažu nastupajući u nekim od najslušanijih emisija na Radiju B92.

Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji broj info telefona 021/6320214, na koji možete pozvati svaki radni dan od 13h do 15h i info mail adresa konkurs@exitfest.org.

Exit festival svake godine otvara svoja vrata mladim ljudima iz čitave Srbije, koji kroz mnogobrojne poslove stiču znanja i iskustva u poslovima iz oblasti marketinga, TV produkcije, odnosa sa javnošću, promocije itd.

 

 

 EXIT: Postani PR lice najboljeg evropskog festivala!

EXIT: Postani PR lice najboljeg evropskog festivala!

 

 

Posebnu grupu zaposlenih na festivalu čine upravo ljudi zaposleni u PR timu. Nekadašnja PR lica festivala sada su poznati dižejevi, voditelji i voditeljke, vlasnici sopstvenih firmi i zaposleni u marketingu nekih od najvećih kompanija u Srbiji.

Podsećamo da konkurs traje od 14. do 28. februara, da mogu da se prijave svi koji imaju više od 18 godina i koji sebe pronalaze u gore navedenim uslovima. Ukupno biramo 2 kandidata, jednog za područje Beograda i jednog za područje Novog Sada.

Pozivamo vas da radite za najbolji evropski festival, steknete nezaboravno iskustvo i zajedno sa nama kreirate EXIT Avanturu u koju ćemo povesti hiljade posetilaca iz celog sveta!