Home

VESTI

EXIT ponovo medju najboljima!

No Comments EXIT

EXIT ponovo medju najboljima!Nakon nedavnog izbora u deset najboljih festivala van Velike Britanije u okviru UK Festival Awards iz novembra ove godine, EXIT dobija priznanje i od strane najznačajnije evropske festivalske nagrade, European Festival Awards!

    

Tako je EXIT je ponovo svrstan u društvo deset najboljih i to u najvažnijoj kategoriji najvećih evropskih festivala (major festivals) među kojima su i belgijski Tomorrowland, mađarski Sziget, Woodstock iz Poljske i drugi. Zanimljivo je i da deset najboljih velikih festivala dolaze iz samo pet evropskih zemalja – Belgije, Nemačke, Mađarske, Poljske i Srbije.
  

Takođe, među deset najboljih hedlajnera godine nalaze i dva izvođača koja su nastupila na prošlom EXIT Festivalu, Atoms For Peace i Nick Cave & Bad Seeds, dok se među hitovima godina našla pesma „Get Lucky“, koju je za Daft Punk komponovao Nile Rodgers, koji je takođe nastupio ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Listu svih finalista možete videti na zvaničnom sajtu Evropskih festivalskih nagrada.

 

Ovom prilikom podsećamo javnost da je još samo dva dana je ostalo do početka prodaje najpovoljnijih paketa ulaznica za EXIT. U četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara, što je čak 60% popusta od regularne cene, za četiri dana EXIT FESTIVALA na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ali to nije sve! Oni koji kupe paket ulaznica, samo u sklopu ove promotivne akcije dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL na Jazu potpuno besplatno! Najbrži koji se 12.12. u 12h budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovoj ceni. Broj promotivnih paketa je ograničen. Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni, kupe ulaznice za EXIT.

Za članove EXIT Trajba, najbrže iz prethodnih godina i najverniju publiku festivala, prodaja je počela prošlog četvrtka. Članovi EXIT Trajba do četvrtka, 12. decembra u 10h mogu da rezervišu do četiri paketa ulaznica za EXIT, a samo tokom ove akcije svaka ulaznica za EXIT im donosi i gratis kartu za SEA DANCE FESTIVAL.

 

 

 EXIT ponovo medju najboljima!

EXIT ponovo medju najboljima!

 

 

Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 4.490 dinara.

Sledeće leto je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, jedan od najboljih evropskih festivala, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

www.exitfest.org

NAJBOLJI VELIKI EVROPSKI FESTIVALI
Dour Festival (Belgium)
EXIT Festival (Serbia)
Hurricane/Southside (Germany)
Open’er Festival (Poland)
Pukkelpop (Blegium)
Rock Werchter (Belgium)
Sziget (Hungary)
Tomorrowland (Belgium)
Wacken Open Air (Germany)
Woodstock Festival (Poland)

HEADLINERI GODINE
Arctic Monkeys
Atoms for Peace
Björk
Blur
DieToten Hosen
Editors
Nick Cave & The Bad Seeds
Nine Inch Nails
Queens of the Stone Age
The xx

HITOVI GODINE
Bastille – Pompeii
Blur – Song 2
Daft Punk ft Pharrell & Nile Rodgers – Get Lucky
Die Toten Hosen – Tage wie dieser
Disclosure – White Noise
Imagine Dragons – Radioactive
Macklemore & Ryan Lewis – Thrift Shop
Major Lazer – Watch Out For This (Bumaye)
The Lumineers – Ho Hey
The National – Demons