Home

VESTI

Exit muzička konferencija od 7-10. jula

No Comments EXIT

Exit muzička konferencija od 7-10. julaExit i Tuborg drugu godinu zaredom, od 7. do 10. jula organizuju muzičku konferenciju na kojoj će se mladi di-džejevi i producenti iz regiona susresti sa zvezdama koje nastupaju na ovogodišnjem festivalu i sa njima razmeniti tehnike, iskustva i znanja iz domena elektronske muzike.

Programi će se održavati na Petrovaradinskoj tvrđavi u posebno opremljenim prostorijama za ovu priliku, a učesnici konferencije će biti birani putem konkursa na sajtu exitfest.org.

 

EXIT Music Conference (EMC) je projekat koji se prvi put održao na prošlogodišnjem EXIT-u, a ove godine se nastavio i na SHARE konferenciji, kroz muzički deo dnevne platforme SHARE by day.

U aprilu mesecu SHARE je predstavljao mesto na kome su se regionalni diskdžokeji, producenti i dizajneri zvuka susretali sa međunarodnim zvezdama koje su nastupale na konferenciji. Na ovaj način, EMC postao događaj koji traje rokom cele godine i predstavlja jedinstvenu priliku da svi zainteresovani za napredak i profesionalnu karijeru naprave prve korake u ovom smeru.

Mladi će na EMC-u na Exitu u okviru tribina i master-klasova tokom četiri dana festivala, od 17h do 21h, slušati i diskutovati stavove svojih iskusnih kolega iz sveta i regiona na teme stanja i trendova na muzičkoj sceni, savremenih tehnologija, tehnika muzičkog tržišta, a sve sa ciljem da se regionalna scena približi svetskoj.

 

 

 EMC 2010 - Photo by Irma Puškarević

EMC 2010 – Photo by Irma Puškarević

 

Sem tribina, hedlajneri festivala će demonstrirati svoje DJ tehnike i znanja iz domena muzičke produkcije, a koje će učesnici u interaktivnom radu moći i sami da isprobaju. Predavače i demonstratore činiće svetski poznate zvezde, muzički profesionalci i entuzijasti, a konačan program konferencije biće objavljen početkom jula na Exitfest.org.
 
Učesnici konferencije će biti birani konkursom. Na ovom linku dostupan je formular koji svi koji žele da učestvuju treba da popune i pošalju na [email protected] 

Konkurs počinje u ponedeljak, 20. juna i trajaće sve do ponedeljka, 27. juna. Najbolji i najmotivisaniji aplikanti imaće pristup konferenciji, ali će pored prisustvovanja tribinama i master-klasovima dobiti i besplatan ulaz i boravak na Exit festivalu.

Exit Festival kao brend sa velikim poverenjem kod ljudi u domenu muzičke industrije i Tuborg kao brend koji je poznat kao aktivni učesnik u društveno odgovornim pitanjima, odlučili su prošle godine da udruženim snagama organizuju EMC kao mesto na kome će učesnici kroz dobar provod i zabavu steći i unaprediti znanja i iskustva o industriji u koju su se upustili.

 

 

 

 

Više informacija:

www.exitfest.org