Home

VESTI

EXIT među 10 najboljih evropskih festivala

No Comments EXIT

EXIT među 10 najboljih evropskih festivalaSa velikim zadovoljstvom obaveštavamo javnost da je svetska festivalska publika i ove godine izglasala EXIT za jedan od najboljih evropskih festivala u okviru UK Festival Awards, najznajčajnijeg britanskog festivalskog priznanja.

  

EXIT se tako i ove godine našao u društvu 10 najboljih festivala van Velike Britanije, u kategoriji „Best Overseas Festival“, među kojima su Tomorrowland (Belgija), Snowbombing (Austrija), Benicassim (Španija) i drugi.
  

Ove godine je u okviru UK Festival Awards glasalo rekordnih 575.000 fanova festivala iz cele Evrope, što je porast od preko 20% u odnosu na prethodnu godinu. EXIT festival nominovan je i za najbolji veliki festival u okviru najprestižnije evropske festivalske nagrade – European Festival Awards. Spisak finalista za ovu nagradu biće objavljen u decembru, a proglašenje pobednika u januaru 2014. godine.

Podsećamo da je EXIT 2013 doživeo najveći rast posete u svojoj istoriji i to u godini koja je bila posebno teška za mnoge evropske festivale. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim ljubiteljima festivala na poverenju i podršci.

 

 

 EXIT među 10 najboljih evropskih festivala

EXIT među 10 najboljih evropskih festivala