Home

VESTI

Exit Loud & Queer Party

No Comments EXIT

Exit Loud & Queer PartyNovosađani jeste li spremni za ples? Ovog petka na densfloru blizu vas stiže naš mali Loud & Queer putujući pičvajz!
 
Povod? Exit Loud & Queer Cruising Point Stage – I ove godine na Exit festivalu sva četiri dana će raditi vaš novi omiljeni stejdž!

 
Specijalno za novosadski gangbang na vaš žuti densflor iz Zagreba, Beograda,Sao Paola i Fidžija dolaze Markiza De Sada, Cacadou Bang Bang i illillillillill.
  

Pa da počnemo:

CACADOU BANG BANG / Bg=Zg

Cacadou Bang Bang je srpsko-hrvatski glazbeni mutant ispaljen u svrhu čiste zabave i centrifugalnog urnebesa, a iz strasti za lupanjem nespojivih bitova i povremenim urlanjem u mikrofon. CACADOU BANG BANG je glazbeni preserans Bandita i Kobre nevaspitanog dueta saharinskih manira, istovremeno okrutan i nježan.

Pomaziće vas najboljim komadima italo diska, ispresjecati debelim bitovima, provozati električnim autobanom i spakirati koje iznenađenje sa strane.

CACADOU BANG BANG WILL CACADOU YOU. A vi – vi ćete, nadamo se, moliti za još!

Markiza De Sada / Sao Paolo

Direktno iz Sao Paoloa avionom u Novi Sad sleće Markiza De Sada svega par minuta pred njen nastup (kašnjenje se očekuje – markizinih 15 minuta). Za potrebe njenog sletanja napravili smo mali aerodrom u Novom Sadu na tajnoj lokaciji kako bi Markiza izbegla talase gladnih paparaca.

Markiza De Sada je fatalna zavodnica, bastard ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom. Sumnjivog morala, nezasitih seksualnih apetita, nepobediva je u obaranju ruke, vešta sa mačem i prva u ispijanju cele boce absinta. Obavijena velom misterije, besprekornog stila, pažljivo bira svoje drustvo, ne ide nigde bez vozača.

illillillillillill / BEGE

illx5 je prava muzička haus terapija koju preporučuje svaki diskoterapeut. Tokom upotrebe detaljno proučite vokale u sastavu ove muzičke sekstaze. Za željena dejstva obratite se vašem diskoterapeutu. illx5 je haos i haus i deep i bang bang I shot you dead. In the head.

 

 

 Exit Loud & Queer Party

Exit Loud & Queer Party

 

 

Exit Loud & Queer Cruising Point Stage:

Pre nego što se Loud & Queer Cruising Point Stage uvrstio u program i pojavio na mapi EXIT festivala, Loud & Queer je još 2008. godine organizovao svoju prvu žurku na EXIT festivalu koju je pratila još jedna 2010. godine. Te magične godine osetila se eksplozija emocija, zadovoljstva, plesa i sreće koja je rezultovala ideji i konceptu četvorodnevnog stejdža već sledeće (2011.) godine.

ExitLoud & Queer Cruising Point Stage se upravo tada i rodio!

Loud & Queer i Exit Festival su na ovaj način stvorili prvi stejdž queer karaktera na jednom muzičkom festivalu u regionu (a i šire).

Sva četiri dana na Exit festivalu posetioci su mogli da uživaju u muzici na Loud & Queer stageu. Loud & Queer Cruising Point stage je bilo mesto susreta na kome se zabava zagrevala do tačke ključanja, ali i mesto na kome se opuštalo i volelo bez granica.

Prošlogodišnji četvorodnevni program je bila prilika za sve posetioce EXIT festivala da saznaju više o queer kulturi i LGBT zajednici. Kroz ples do ranih jutarnjih časova Loud & Queer Cruising Point je postao melting pot za sve posetioce festivala, od onih koji su plesali, opuštali se uz reku i uživali u pogledu sa terase tvrđave.

Loud & Queer je prošle godine organizovao i konkurs “Play @ Loud&Queer Stage” i tako omogućio mladim i talentovanim ljudima koji se bave muzikom da dođu na Exit festival i pokažu svoje znanje i umeće. Pored pobednika i pobednica konkursa, Loud & Queer je ugostio i brojne izvođače i umetnike iz Srbije i regiona, ali i po koji internacionalni performans.

Loud & Queer je najstarija i najkul Queer event management organizacija u Srbiji koja od 2004. godine organizuje žurke, koncerte, festivale, predstave, filmske projekcije, izložbe i druga dešavanja kojima nastoji da podigne kvalitet kulturnog, umetničkog i zabavnog života u zajednici.

Loud & Queer pored već pomenutih aktivnosti organizuje i IDAHO festival na svetski dan borbe protiv homofobije i transfobije.

EXIT Loud & Queer Cruising Point promo party je deo projekta "Zajedno za jednakost LGBT osoba" koji je podržan od strane Uprave za ljudska i manjinska prava u okviru "Kalendara ljudskih prava" i Ambasade Kraljevine Holandije.

Cena karte za ovaj događaj je nula dinara (0 RSD) sa uračunatim pdv-om pre, posle i za vreme ponoći.

 

Social:
Facebook Event
Plakatt Event