Home

VESTI

Exit Live! na Radiju As

No Comments EXIT

 EXIT LIVE

 

Exit festival i Radio As pokreću novu emisiju pod nazivom „Exit Live!“ koju će slušaoci moći da prate već od utorka, 25. marta, kada je na programu koncert grupe Franz Ferdinand.

„Exit Live!“ donosi dosad na radiju neobjavljene snimke nastupa svetskih muzičkih zvezda sa dve najveće festivalske bine. Tako će na FM talasima Radija As moći da se čuju dve odvojene verzije ove emisije – „Exit Live! Main Stage“ i „Exit Live! Dance Arena“. Nezaboravni koncerti, neponovljivi DJ setovi i live-act nastupi, svi praćeni reakcijama publike i antologijskim izjavama samih izvođača, podsetiće slušaoce Radija As na festivalska izdanja iz 2006. i 2007. godine.

– „EXIT Live! Main Stage“ emitovaće se premijerno svakog utorka od 15 časova, a reprizu možete pratiti svake nedelje od 21h. U utorak, 25. marta poslušajte koncert grupe Franz Ferdinand i pripremite se za njihov novi nastup na Tuborg Green Festu, 2. jula u Beogradskoj areni.

– „EXIT Live! Dance Arena“ će biti emitovana premijerno svakog četvrtka u 21h, a reprizu slušajte subotom od 22h. Četvrtak, 27. marta premijerno donosi nastup James Holdena, jednog od najzanimljivijih DJ nastupa sa Exita 06.

„Exit Live!“ možete pratiti na sledećim frekvencijama Radija As: Novi Sad (101,2 MHz), Subotica (106,3 MHz), Zrenjanin (102,4 MHz), Sombor i Apatin (90,3 MHz), Backa Topola (95,2 MHz) i Kikinda (95,6 MHz), kao i putem live streama na internet adresi www.radioas.net.

Tokom ove godine, „Exit Live!“ će emitovati nastupe izvođača među kojima su Beastie Boys, Billy Idol, The Cardigans, Roger Sanchez, Dave Clarke, Hernan Cattaneo, ali i brojne druge zvezde koje su obeležile prethodna dva festivalska izdanja. Svi oni koji su propustili da uživo čuju neke od svojih favorita, sada imaju priliku da to lako nadoknade.

 

 

Izvor: Exit festival ( http://www.exitfest.org