Home

VESTI

Exit kanal na IPTV-u

No Comments EXIT

Exit kanal na IPTV-u Exit festival je, u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija, pokrenuo svoj kanal na IPTV-u.

 

Svi korisnici ove usluge, od sada će moći da besplatno gledaju koncerte muzičkih zvezda sa najvećih festivalskih bina. Exit IPTV kanal se nalazi u sekciji VoD (Video on Demand, video na zahtev), u sekciji muzika, pod nazivom „Exit festival”.
 
Publika Exit festivala od sada će moći da svakodnevno uživa u ekskluzivnim snimcima nekih od najboljih koncerata sa Exit festivala, a prva imena koja su već dostupna za gledanje na IPTV-u su Lily Allen, Korn, Buzzcocks, Carl Cox b2b Green Velvet, Cibelle, DJ Rob da Bank, Fucked Up, James Zabiela b2b Nic Fanciulli, Jarboli, Katia B, Overdrive, The Herbaliser, The Japanese Popstars Live i Trio Mocoto.

 

Svakog meseca na Exit kanalu biće postavljni novi koncerti, a korisnici će biti u prilici da ekskluzivno samo putem IPTV kanala pogledaju najzanimljivije koncerte, kao što je nastup Moby-ja na glavnoj festivalskoj bini, prošle godine. Svi koncerti na Exit IPTV kanalu korisnicima će biti potpuno besplatni za gledanje.
Svi koji žele da se podsete nastupa svojih omiljenih bendova, kao i neverovatne festivalske atmosfere, mogu pogledati snimke koncerata sa Exit festivala, kao i intervjue sa muzičkim zvezdama i putem sajta Exitmusic.tv.

Exit kanal na IPTV-u

 

Jedanaesti Exit festival održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Zvezde ovogodišnjeg festivala su The Chemical Brothers, Faith No More, Mika, Missy Elliott, Placebo,David Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Röyksopp, Ricardo Villalobos, Behemoth, Crystal Castles, The Exploited, Klaxons, Suicidal Tendencies, Does It Offend You, Yeah?, Moderat live, Josh Wink, Cathedral, Chromeo, Crookers, Laidback Luke, A-Trak, Boys Noize, DJ Shadow, Bad Brains, Erol Alkan i mnogi drugi

 

 

Ulaznice za Exit 2010.

Od 14. maja u prodaji će biti jednodnevne ulaznice za Exit. Za četvrtak, 8. jul i petak 9. jul, ulaznice će iznositi 2990 dinara. Cena ulaznice za treći dan festivala, subotu 10. jul, iznosi 3490 dinara, a za nedelju, 11. jul, 3990 dinara.

Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6490 dinara u pretprodaji, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10990 dinara. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Više informacija o kupovini ulaznica mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com