Home

VESTI

Exit: Kako naci smeštaj?

No Comments EXIT

 O smeštaju za posetioce festivala Egzit u Novom Sadu od ove godine brinu ljudi iz organizacije festivala, kako bi se sprečile česte prevare preko oglasa.

Mnogi Novosađani koriste priliku da tokom Egzit festivala izdaju stanove gostima iz zemlje i inostranstva. U moru oglasa i poluinformacija, često se događalo da gosti budu izigrani, domaćini nezadovoljni, a smeštaj neodgovarajući ili preskup.

Prvi put ove godine, turistička usluga na festivalu obuhvata VIP kamp na Tvrđavi koji ima toplu vodu i hranu, a kuriozitet je da će posetioci deliti šatore sa izvođačima i novinarima na Egzitu.

Uz podršku Turističke organizacije Srbije, Egzit festival pokrenuo je sajt "Exit trip ", koji posetiocima festivala omogućava da sve informacije u vezi sa smeštajem, prevozom, ishranom ili ponudom drugih sadržaja u gradu dobiju na jednom mestu.

Većina festivala u inostranstvu odavno praktikuje takav način privalčenja posetilaca.

Osim "bukiranja" smeštaja, posetioci sajta mogu da dobiju informacije o prevozu do Novog Sada, ulaznicama za festival i "egzit šopu".

 

Istovremeno, to je i prilika stanodavcima da pod sigurnim uslovima izdaju svoje stanove, koji su prethodno kategorizovani na osnovu kriterijuma luksuznosti i lokacije.

Svim posetiocima Egzita koji u Novi Sad dođu preko ovog sajta, na raspolaganju će biti dvadesetak volontera koje će, pozivom na telefon, moći da kontaktiraju, ukoliko imaju bilo kakav problem tokom boravka u Novom Sadu.

 

Više info na adresi EXITTRIP.ORG

 

Veliki respect imate od redakcije Clubbing.rs portala!!!