Home

VESTI

Exit headlineri među najboljima!

No Comments EXIT

Exit headlineri među najboljima!

Da će Exit za proslavu desetogodišnjice biti zaista nešto posebno može se videti i iz ovonedeljne britanske top liste albuma, na kojoj su među prvih sedam, četiri albuma ovogodišnjih headlinera.

'Inviders Must Die', album koji su The Prodigy objavili u februaru ove godine nalazi se trenutno na 7. mestu, a debitovao je 1. marta na ovoj listi na 1. mestu. Ovo je četvrti album "broj jedan" za redom koji izdaju The Prodigy.

'It's not me, it's you', drugi studijski album Lily Allen, objavljen je početkom februara i odveo je svoju mladu i ne baš tihu autorku takođe pravo na 1. mesto. Trenutno je ovaj album na 4. mestu britanske top liste albuma.

Novitet na listi, album 'Journal for Plague Lovers', koji su Manic Street Preachers objavili 18. maja, debitovao je na 3. mestu. Neverovatna slučajnost, uticaj podzemnih voda ili nešto treće, ali i Madness su 18. maja objavili novi album 'The Liberty of Norton Folgate' koji je takođe ove nedelje novitet na listi, ali je debitovao na 5. mestu. Na ovoj stranici možete pogledati i njihov novi spot za pesmu Dust Devil.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=N7zYpITAhKQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

Među Exit headlinere u samom vrhu britanske top liste umešali su se, na prvom i drugom mestu Eminem ('Relapse') i Green Day ('21st Century Breakdown'), i Lady Gaga ('The Fame') na šestom mestu.

Da odmah odgovorimo na vaše sledeće pitanje: Green Day nažalost neće nastupiti na desetom Exitu, jer uopšte ne nastupaju na festivalima ove godine.

 

 

Exit headlineri među najboljima!

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org