Home

VESTI

Exit 2011: Večeras nastupaju Portishead, Grinderman, Digitalism, Steve Aoki

No Comments EXIT

Portishead

Poslednje večeri Exita 2011, 10. jula u Novom Sadu, na glavnoj festivalskoj bini nastupiće bend Grinderman sa pevačem Nickom Caveom i bristolski velikani Portishead.

Grinderman će svoj koncert početi u pola jedan iza ponoći, a nastupom Portisheada u 22.30 sati, biće zaokružen "bristolski trip hop krug", jer su na Exitu već nastupali Tricky i Massive Attack, bendovi koji dolaze iz istog grada i pripadaju istom muzičkom žanru.

 

Na Fusion bini će u tri sata posle ponoći nastupiti Laibach, a Partibrejkers su najavljeni za 22.30 časova.

Dance arena će poslednjeg dana festivala ugostiti nemački elektro-pank duo Digitalism, a nakon njih muziku će puštati Steve Aoki i Paul Kalkbrennen.

 

 

Legendarni Nick Cave nastupa na Exit-u
Legendarni Nick Cave nastupa na Exit-u

 

Dance arenu će tradicionalno zatvoriti DJ Marko Nastić, zajedno s Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem, a njihov zajednički nastup počeće u pola sedam ujutru.

Na Explosive bini, namenjenoj ljubiteljima tvrdog gitarskog i metal zvuka, pola sata posle ponoći nastupiće legendarni nemački bend Kreator.

Na Exit Music Live bini oko dva sata ujutru nastupiti Darkwood Dub, koji su na ovogodišnjem festivalu već imali svoj nastup, i to prvog dana na glavnoj bini.

 

 

 Steve A  na EXIT-u

Steve A na EXIT-u

 

Poslednjeg dana na Glavnoj bini osnivačima internet sajta Njuz.net biće uručena takozvana "Share Conference Award" nagrada.

Ovu nagradu dodeljuje Share konferencija i fondacija State of Exit putem konkursa za inovacije u korišćenju novih medija na polju socijalnog aktivizma i iznosi 1.000 evra.

Dvanaesti Exit festival u Novom Sadu počeo je u četvrtak 7. jula, a na njemu će do kraja nastupiti oko 600 izvođača. 

 

 

{xtypo_rounded1}Redakcija Clubbing.rs se pridružuje čestitkama osnivačima sajta Njuz.net na osvojenoj nagradi "Share Award".{/xtypo_rounded1}