Home

VESTI

Exit 2011: Večeras nastupaju MIA, Editors, Underworld

No Comments EXIT

M.I.A.Zvezda večeri drugog dana najpoznatijeg srpskog festivala biće M.I.A, engleska hip-hop kantautorka. Od domaćih, na Main stage izlaze Petrol i S.A.R.S.

Britanski bend Editors i pevačica M.I.A. nastupiće večeras, drugog dana Exit festivala u Novom Sadu, na glavnoj festivalskoj bini Main Stage-u.

 

Alternativni rok sastav Editors svoj nastup počeće u 22:15h, a nastup britanske pevačice M.I.A, koja kombinuje elektronsku, dens i alternativnu muziku sa hip-hopom i etnom, zakazan je tačno u ponoć.

Na glavnoj bini sviraće i Beograđani Petrol i S.A.R.S, a publika će imati prilike da sluša i Amadou i Mariam, slepi muzički duo poreklom iz Afrike.

 

 

 Editors

Editors

 

Druge večeri festivala Fusion stage će ugostiti holandski indi rok sastav Go Back to the Zoo, posle kojih će oko dva sata posle ponoći nastupiti hrvatski muzičar Damir Urban sa pratećim bendom.

Nastupe na Fusion bini zatvoriće srpski audio-vizuelni dvojac, popularan među klupskom publikom, The Good Guys, koji će nastupiti u 03:15h ujutro.

 

 Underworld
Underworld

 

Na Dance Areni večeras će publiku zabavljati britanska elektronska grupa Underworld koja će pred publiku izaći oko jedan čas posle ponoći.

Nakon Underworld-a, na istu binu izlaze DJ Carl Craig i DJ Marco Carola.

Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu svečano je otvoren sinoć, a trajaće do 10. jula. Za četiri dana festivala na 20 bina nastupiće više od 600 izvođača.