Home

VESTI

Exit 2011: Večeras nastupaju Jamiroquai, Santigold, Fedde Le Grand, Hadouken, Groove Armada

No Comments EXIT

Jamiroquai na EXIT-uExit festival u Novom Sadu na svojoj glavnoj bini večeras, 9. jula, će ugostiti jednu od najvećih britanskih fank zvezda Jamiroquai

Jamiroqai će nastupiti tačno u ponoć, a na glavnoj bini tokom trećeg dana festivala nastupiće i američka producentkinja i pevačica Santigold, kao i Jinx iz Hrvatske.

 

Na Fusion bini publiku će dočekati LeelooJamais, umetnica iz Hrvatske, a u toku večeri nastupiće i “Ringišpil“, “Eva Braun“ i britanski elektro pop bend Hadouken!.

Tokom treće večeri festivala na metal Exsplosive bini nastupiće između ostalih i bendovi Conviction i Tona iz Novog Sada, britanski hard-kor pank bend Discharge, britanci Anti Nowhere League i “Debeli precjednik“ iz Hrvatske.

 

 

Jamiroquai

Jamiroquai

 

Na Dance areni nastupiće jedan od trenutno najpopularnijih di-džejeva u Srbiji Gramophonedzie, zatim Fedde le grand iz Holandije i engleski elektro duo Groove Armada..

Tokom treće večeri festivala na Exit live bini, zahvaljujući saradnji Exita sa drugim evropskim festivalima i programu razmenu bendova nastupiće bend Sadant iz Mađarske, dok će Novosađani “Kilo Kilo“ otputovati na razmenu na Sziget festival u Budimpeštu.
 

 

Fedde  Le Grand na Exit festivalu 2011
Fedde Le Grand na Exit festivalu 2011

 

 
Organizatori Exita su najavili da se tokom treće večeri festivala očekuje i dvomilioniti posetilac, kojem će kao nagrada biti uručena ulaznica za narednih 10 izdanja festivala.

Na festivalu Exit u Novom Sadu, koji je počeo 7. jula i traje do 10.jula, nastupiće preko 600 izvođača na 20 bina, a očekuje se da će festival dnevno posetiti oko 50.000 ljudi..

 

 

 

Izvor:

BETA