Home

VESTI

Exit 2011: Mobilne aplikacije

No Comments EXIT

Exit 2011: Mobilne aplikacijeI ove godine, dajemo vam sjajnu mogućnost da nosite festival u džepu! Kada ko svira, šta se trenutno dešava, gde se iznenada stvorila dobra žurka, kakvo će biti vreme, sve to možete saznati preko aplikacija za vaš mobilni telefon!

Da biste imali bolji pregled sajta Exit festivala preko mobilnih telefona, ukucajte u pretraživacu vašeg mobilnog telefona m.exitfest.org za našu mobilnu verziju sajta.

 

Exit 2011 vam je pripremio Android i iPhone aplikacije.

Mobilne aplikacije omogućavaju vam uvid u sva dešavanja u vezi sa festivalom tokom njegovog trajanja, pregled trenutnih dešavanja na festivalu, dobijanje svih potrebnih pomoćnih informacija za posetioce i mogućnost ažuriranja najaktuelnijim vestima sa Festivala.

 

 

Exit 2011: Mobilne aplikacije

 

Napomena: Jako je važno imati na umu da uradite Refresh kada se nalazite u blizini WI-FI hotspota, ili preko GPRS/3G (u ovom slučaju vodite računa o romingu i troškovima za ove usluge) kako biste bili sigurni da imate najsvežije informacije, s obzirom na to da su satnice i program podložni promenama. Wi-fi gradske zone biće prisutne na binama Positive Vibration Reggae, Agora, i Loud & Queer, koje možete pronaći na mapi festivala.

Mobilne aplikacije moguće je koristiti kod svih mobilnih operatera, sa bilo koje lokacije. Ako ste turista i preuzmete jednu od aplikacija na vreme, imaćete unapred sve informacije dostupne u svom džepu pre dolaska.

Ove aplikacije su potpuno ekološke, budući da sprečavaju štetu koju donosi štampanje na papiru i otpad kao posledicu toga, tako da možete da uživate u Green and Clean Exit festivalu!

Za rad ovih aplikacija nije potreban pristup GPRS/3G Internetu, što vas čuva od dodatnih troškova.

Aplikacije su potpuno besplatne za korišćenje.

{xtypo_rounded2}PRISTUP INTERNETU

VAŽNO: Ako ste došli na festival iz inostranstva, obratite pažnju na činjenicu da troškovi prenosa podataka u roamingu mogu biti izuzetno veliki. O trenutnim cenama i uslovima raspitajte se kod vašeg mobilnog operatera pre korišćenja aplikacije.

Aplikacija može da se koristi potpuno bez pristupa mobilnom Internetu.{/xtypo_rounded2}

 

{xtypo_rounded1}PODRŠKA

U slučaju problema možete dobiti podršku putem email adrese info@fortmobile.com{/xtypo_rounded1}