Home

VESTI

EXIT 09: Day 4

No Comments EXIT

EXIT 09: Day 3

Poslednje veče EXIT festivala ostaće upamćeno po nastupu britanskih ska velikana Madness.

Nedelja na Mainu počela je uz zagrebačke "mlađe kolege" Madness, sjajni bend Kawasaki 3p. Sledeća je nastupila Britanka Ebony Bones, čija je muzika ostala u senci vizualno prenaglašenog nastupa, ali i grozno prejakog ozvučenja.

Novosadski rokeri Obojeni Program održali su dobar, ali veoma kratak nastup, a zatim je veče definitivno pripalo "ludacima"! Vedri, nesputani hitovi "Embarassment", "Our house", "Welcome to the house of fun" i drugi naterali su celu Tvrđavu da igra i skakuće u prepoznatljivom ska ritmu koji su Madness lansirali još sredinom sedamdesetih.

Zahvaljujući našoj neumornoj koleginici Mary J Krstić, koja nastavlja da nas sve iznenađuje fotkama, neke od fotografija možete pogledati u našoj Galeriji slika , koja je bwt posvećena Exit festivalu, dok se ostatak materijala obradjuje i biće postavljen posle Exit festivala. Respect MJK kralju!

 

EXIT 09: Day 3

 

Posle veselog "ludila", kucnuo je čas da EXIT po drugi put pogodi uragan zvani Prodigy! Kao da je prošlo nekoliko dana, a ne dve godine, otkada su Kit Flint i Maksim zapalili Main binu! Ove noći, na binu su iskočili sa živim bendom spremnim na sve!

Nastup je bio ono što smo i očekivali od Prodigy – strašan, brz, potpuno ludački! Publika je divljala uz "Breathe", "Their law", ali i pesme sa novijih izdanja grupe.

 

 

 

Fotografije:

Mary J Krstić – Clubbing.rs

 

 

 

 

Izvor teksta:

MTS Mondo