Home

VESTI

EXIT 09: Day 2

No Comments EXIT

EXIT 09: Day 2Na glavnoj bini druge večeri "carevali" su hevi metalci, rokeri i pankeri.

Nakon krvavog nastupa kanadskih HC pankera Fucked Up, velški altrokeri Manic Street Preachers svoju svirku na Main bini započeli su hitovima, idealnim za zagrevanje mase – "Motorcycle emptiness" i "Your love alone is not enough". Sa novog albuma "Journal for plague lovers" odsvirali su "Jackie Collins existentialist question time", "Peeled apples". Naravno, odsvirali su i himnu "If you tolerate this".

Iako su se "Meniksi" kompletno dali na bini, i publika odlično reagovala na njih, ipak kao da je nešto nedostajalo, a da se ne može precizno odrediti šta. Možda su, u očekivanju rokanja Korna, zvučali nekako manje energično, ali ipak dobro.

Glavni stejdž zagrejao je domaći HC bend Overdrive, u iščekivanju Korna! Par minuta posle njih, na "scenu" je izašla i kiša koje smo se cele večeri plašili…

Ni kiša, ni temperatura koja je pala za desetak stepeni, ništa nije moglo da spreči najzagriženije fanove Korn da se bace u blatnjavu šutku na glavnoj bini u ponoć!

 

Zahvaljujući našoj koleginici Mary J Krstić, kojaj e definitivno neumorna ovih nekoliko dana, neke od fotografija možete pogledati u našoj Galeriji slika , koja je bwt posvećena Exit festivalu, dok se ostatak materijala obradjuje i biće postavljen u toku dana. Respect MJK kralju!

 

EXIT 09: Day 2

 

Iako se stejdževi festivala još uvek nisu popunili, na Main bini već je neviđeno blato (u šta je i Lili imala prilike da se uveri).

Pevačica je primetila da je fotografi slikaju, pa je nakon nekoliko minuta zbrisala u VIP.