Home

VESTI

Dvomilioniti posetilac Exit festivala

No Comments EXIT

Dvomilioniti posetilac Exit festivala

Tokom prethodnih 11 godina kroz kapije Exit festivala prošlo je 1 890 000 ljudi, a ove godine dočekujemo dvomilionitog posetioca Exita!

Sve oči su uprte u treći dan Exit festivala, kada će sistem na ulazima prepoznati jubilarnog posetioca, koga očekuju vredne nagrade!

 

Procenjuje se da će dvomilioniti proći kroz kapije festivala u subotu, 9. jula oko 22h. On ili ona dobiće zlatni vaučer – desetogodišnju VIP propusnicu za Exit festival.

 

 

Dvomilioniti posetilac Exit festivala
Dvomilioniti posetilac Exit festivala
 

Takođe, za njega/nju i za prijatelja biće obezbeđene VIP propusnice na Exitu 2011, večera za dvoje i besplatni tokeni do kraja festivala. Exit će mu/joj pokloniti i paket iz Exit Shopa i druge vredne Exit nagrade.

 

Ni to nije sve: dvomilionitog očekuje i specijalno iznenađenje na festivalu.

 

 

{xtypo_rounded1}Poskupljenje ulaznica od 5. jula

Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 6 990 dinara do ponedeljka, 4.jula. Već u utorak, 5. jula ujutru, cena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 10990 dinara.

Ponedeljak, 4. jula biće i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa studentskim i srednjoškolskim popustom, tj. do tog datuma u ponoć studenti će moći da kupe paket ulaznica po ceni od 5 990 dinara, a srednjoškolci za 4 990 dinara. Ulaznica za Exit Village može se kupiti po ceni od 2 490 dinara na sajtu exitfest.org.

Zamena vaučera za narukvice za kupce ulaznica će se obavljati na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamena počinje u ponedeljak, 4. jula u 10h.

Ulaznice mogu da se kupe u Converse prodavnici u Shoping centru Ušće u Beogradu, na prodajnom mestu Gigstix u Pariskom magazinu u Novom Sadu, u Turističkoj organizaciji Novog Sada, ulica Modene 1, u filijalama Erste banke, kao i online, preko sajta Gigstix.com.{/xtypo_rounded1}