Home

VESTI

Duran Duran i Gossip zapalili Tvrđavu!

No Comments EXIT

Duran Duran i Gossip zapalili Tvrđavu! Žurka je počela i svi su pozvani! Prvo veče trinaestog po redu Exit festivala obeležile su sjajne svirka, dobra atmosfera i 36 000 posetilaca koji su do jutra đuskali uz svoje omiljene zvezde na Mejn stejdžu, Dance Areni, ali i na preostalim binama Exita!

Prvo veče na glavnoj bini festivala zablistali su nastupi Duran Duran i Gossip, a vrhunac večeri nastupio je kada je usred koncerta Duran Duran harizmatična pevačica Gossipa, Beth Ditto, izašla na scenu i zajedno sa Simonom Le Bonom otpevala čuveni hit sastava Duran Duran, „Notorious“!

 

Apsolutni  favorit noći bio je i Avicii, koji je na mt:s Dance Areni napravio atmosferu ravnu onoj kad je prvi put na Exitu nastupio David Guetta.
 
Duran Duran su u Srbiju došli još u sredu i odseli su u jednom ekskluzivnom hotelu u Beogradu.

U sredu uveče izašli su sa prijateljima, a jedan deo benda je čak bio u kupovini suvenira na Buvljaku.

Oni su se sinoć pre koncerta upoznali sa svojim najvatrenijim obožavaocima, čitaocima Blica i pripadnicima Exit trajba, fotografisali se sa svojim fanovima, a krišom od menadžmenta su čak potpisali i neku majicu…

Basista benda John Taylor na zvaničnoj Facebook stranici benda nakon koncerta ostavio je komentar: „ Čak i po standardima ove sjajne turneje, ovo je bio je***o dobar koncert. Exit festival, Srbija. Hvala x“

 

 

 Gossip Meet & Greet

Gossip Meet & Greet

 

 

Gossip su se ceo dan veselili u bekstejdžu glavne bine festivala, dok je ceo pres centar odzvanjao od njihovih glasova, igrali su pikado i uživali.

Beth Ditto je bila miljenica festivalskog obezbeđenja, te se sa svima slikala nakon koncerta, a u maniru izuzetnog profesionalizma se nakon svirke zahvalila svim tehničarima ponaosob. Bravo Beth!

Gossip su takođe upoznali deset najvećih obožavalaca, pripadnika Exit trajba i slušalaca Radija B92, koji su uživali u društvu Beth Ditto, njenom zvonkom glasu, a bend je insistirao i na tome da svi obožavaoci s njima igraju limbo – igraju ispod šipke koja se postavlja sve niže i niže.

 

 

 Duran Duran EXIT festival 2012

Duran Duran EXIT festival 2012

 

 

Ako ste nešto propustili , video snimke od prethodne noći visokog kvaliteta možete pronaći na našem youtube kanalu , a fotografije pogledajte na našem flickr nalogu .

Prve utiske izvođača i posetilaca možete pratiti uživo na našim twitter profilima twitter.com/exitfestival i twitter.com/exitlive .

U petak 13. jula, posetioce očekuju novi uzbudljivi nastupi.

 

 

 Gossip EXIT festival 2012

Gossip EXIT festival 2012

 

 

Na glavnoj bini nastupiće sjajni plesni sastav, Hercules and Love Affair, kao i pop legende, New Order. Petak uveče na mt:s Dance Areni obeležiće Reboot Live i Luciano, dok će Jelen Fusion bina ugostiti čuvene pankere, The Toy Dolls.

Happynovisad s ponosom će predstaviti Jimmy Edgar Live AV! Show, a Elektrana australijski sastav Sneaky Sound System. Suba će ugostiti holandski klupski kolektiv, BMKLTSCH Records, a Explosive američki Cruel Hand.

 

 Atmosfera sa Mejn stejdža

Atmosfera sa Mejn stejdža

 

 

Ne zaboravite da je danas petak 13! Počnite da pripremate najluđe maske jer će Tvrđava večeras postati karneval, a neka vas srednjevekovni okoliš inspiriše na sve ono u šta možete da se pretvorite u toku jedne večeri!

 

Na žurci na kojoj je dozvoljeno sve, izaberite i vi svoju metamorfozu!