Home

VESTI

Domaćini JDX bekstejdža na Exitu!

No Comments EXIT

Domaćini JDX bekstejdža na Exitu!

Jack je na turneji već 160 godina i ovog leta ponovo stiže  na Exit! Inspirisan likom, delom i filozofijom Jack-a Daniel-a koji je i sam bio veliki ljubitelj muzike i dobre zabave u kombinciji sa vrhunskim viskijem, JDX  je krenuo na četvrtu letnju turneju po evropskim festivalima.

Autentični američki truck bar sa pratećim elementima koji čine JDX bekstejdž zonu zabave i uživanja stiže i  na Exit festival po drugi put.

U okviru najvećeg mobilnog bara u Evropi nalazi se internet kiosk odakle ćete moći da izveštavate svoje facebook i twitter prijatelje o provodu na JDX-u.

Experience Lounge je udobno sređena soba gde zavaljeni u sofama i stolicama za ljuljanje možete da gledate 3D obilazak destilerije u Linčburgu, najstarije registrovane destilerije u Americi. 

Ljubitelji Jack Daniel’s viskija naučiće o specijalnom procesu pravljenja zvezde Tenesija i isprobaće još nekoliko brendova iz čuvene porodice viskija: Jack Daniel’s Single Barrel, Gentleman Jack i cuveni Old No. 7.

Prijatelji Jack-a sa takmičarskim duhom mogu da igraju Guitar Hero, stoni fudbal, Black Jack, Crack Jack Safe, a najbolji dobijaju nagrade!

 

 

 JDX truck

JDX truck

 

Od 7. do 10. jula u Novom Sadu, smenjivaće se super domaćini koji će uzbudljivim programom i svojom harizmom kreirati atmosferu privatne zabave iz snova. 

Glumac Goran Jevtić, TV zvezda Ivon Jafali, pevačica Žoe Kidah, MTV lice Galeb Nikačević Hasci-Jarre, glumac Milutin Milošević i Aida Alilović, TV lice i PR – napraviće svoje žurke u JDX-u 2011!

Potvrđeni izvođači su bendovi Lira Vega, Jarboli, The Dandies (USA); DJ-evi, Marko Nastić, Marko Milosavljević, Flip, Maja Uzelac, 33-10-3402 (live act), DJ duo G-Hit i mlada radijska zvezda u usponu Ana Konjović sa svojim ekskluzivnim DJ nastupom.

U narednim danima, dobićete kompletne informacije o programu i satnici, a u međuvremenu pratite JDX akcije na twitteru (www.twitter.com/JDX_backstage) i pridružite se JDX backstage  grupi na facebooku . JDX sprema još iznenađenja za svoje najvernije fanove!
 

 

 Jack Daniel's backstage, Marko Nastić

Jack Daniel's backstage, Marko Nastić

 

Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće  lociran iza glavne bine.  Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. 

U dodatku ćete naći registracioni formular kojim se prijavljujete za Jack Daniel’s Backstage Pass. Popunjene prijave za Jack Daniel’s Backstage Pass (18+) šaljite na adresu [email protected] .

Ukoliko niste dobili formular – zatražite ga na istoj email adresi! Svi koji se elektronskim putem registruju, imaće prednost na ulazu u JDX zonu, jer će njihovo ime već biti na spisku.

 

 EXIT - Jack Daniel's backstage

EXIT – Jack Daniel's backstage