Home

VESTI

Dobrodošli na Exit 2011!

No Comments EXIT

Dobrodošli na Exit 2011!Sutra u 17h otvaraju se kapije dvanaestog po redu Exit festivala, koji će trajati od četvrtka, 7. jula do nedelje, 10. jula do ranih jutarnjih sati.

Ove godine Exit će dočekati svog dvomilionitog posetioca, čiji dolazak se očekuje trećeg dana festivala. Više od 3000 ljudi pristiglo je u Exit Village koji je svoje kapije otvorio u ponedeljak u 11h.

 

Smešten na Petrovaradinskoj adi, Exit Village ove godine otvara vrata za sve Novosađane.

Večeras će se na dve bine na Oficirskoj plaži održati velika besplatna žurka zagrevanja za Exit na koju su svi pozvani! Do kraja festivala kampere, kao i redovne posetioce Oficirca očekuje svakodnevno zagrevanje sa programom na Reggae One Love i Green Guerilla bini, uz plažu, sportske aktivnosti, sunčanje i kupanje.

 

 

 Dobrodošli na Exit 2011!

Dobrodošli na Exit 2011!

 

Program na Glavnoj bini Exita sutra počinje u 19h, a ono što nas očekuje su nastupi domaćih sastava Atheist Rap i Darkwood Dub, pank veterani Bad Religion, pop legende Pulp, najaktuelniji festivalski sastav ove godine i višestruko nagrađivani Arcade Fire, kao i dubstep magovi, Magnetic Man. Mt:s Dance Arena predstaviće elektronsku atrakciju Deadmau5, a pored njega će nastupiti i didžejevi Joachim Garraud, Tiga i James Zabiela. Na Fusionu nas očekuju nastupi House of Pain i Beirut, na Subi brazilski sastav Suba Connection bend, Elektrana predstavlja The Hacker, a HNS Boddiku.

Vremenska prognoza očigledno je naklonjena  stanovnicima države Exit, s obzirom na činjenicu da su za naredna 4 dana prognozirane dnevne temperature od preko 30 stepeni celzijusa, sa vedrim i sunčanim nebom! Ponesite šešire, kremu za sunčanje i sunčane naočare, pijte puno vode i hidrirajte se, jer će biti potrebno puno energije da se izdrže programi na više od dvadeset bina Exit festivala!

 

 

 Mapa festivalskih bina

Mapa festivalskih bina – Klikom na sliku dobijate detaljniji prikaz

 

Četvorodnevne ulaznice za Exit festival poskupele su u utorak ujutru na 10 990 dinara, dok se jednodnevne ulaznice još danas mogu nabaviti po ceni od 2990 dinara za četvrtak, petak i nedelju i 3490 dinara za subotu. Ukoliko ne budu rasprodate, jednodnevne festivalske ulaznice biće skuplje na kapijama Exita festivala.  

Još sutra ulaznice se mogu kupiti u filijalama Erste banke, kao i u prodajnom mestu Gigstix u Pariskom magazinu u Novom Sadu, a od petka biće dostupne na kapijama festivala. Zamena vaučera za narukvice  odvija se svakodnevno u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu, u radnom vremenu dostupnom na sajtu exitfest.org. 

 

Posetioci koji su kupili jednodnevne ulaznice iste ne menjaju za narukvice, već sa ulaznicama ulaze direktno na festival.


 

 Mapa zamena vaučera

Mapa zamena vaučera – Klikom na sliku dobijate detaljniji prikaz

 

 
Exit Uživo! I ove godine idemo korak dalje, pružajući svojim posetiocima, kao i onima koji to ove godine nisu, potpuni živi prenos festivala kroz Internet socijalne mreže.

 

Facebook, Twitter, Youtube, Flickr, SoundCloud, Mixcloud, Livestream udružujemo da bi svi u svakom trenutku imali u mobilnom telefonu, na kompjuteru ili na festivalskim video bimovima izveštaj o svemu što se dešava: od toga šta hedlajneri misle o Exitu Novom Sadu i publici, gde vam se trenutno nalazi društvo i kako se provodi, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do živih snimaka festivalskih dešavanja, a pozivamo sve posetioce da se uključe u veliko virtuelno Exit pleme!